Victoria Federica és una privilegiada. Ho és des del bressol i de sang: els seus cognoms pesen molt. No tant el primer, Marichalar, que també, però la grossa és portar el segon: Borbó. Això és com donar-te les claus de la caixa forta del Banc d'Espanya. O millor: paga l'avi Joan Carles i les seves targetes opaques, les que et permeten comprar eugues de pura sang o cotxes d'alta gama de 100.000€. Així és la seva vida de milionària pel senzill fet d'haver nascut. I ella, que serà polèmica i conflictiva però no és una beneïda, se n'aprofita, és clar. 

Un altre exemple de la seva immensa sort, de la que no gaudeixen el 95% dels seus compatriotes d'edats similars: s'ha independitzat als 21 anys. Mentre que l'edat de volar del niu és cada cop més elevada per culpa dels sous minsos i dels preus disparats dels pisos, ja siguin de compra o de lloguer, ella fa tot el contrari. La Victoria ha fotut el camp de casa de sa mare Elena, fent les maletes i marxant-se amb el seu nòvio, el discjòquei Jorge Bárcenas. Estan enamorats i volen construir el seu futur, és normal. Però no construiran gaire cosa, perquè ho tenen tot fet: no creguin que han anat a petar a un apartament petit però cuqui on estar molt juntets i estimar-se, no. Aquests dos van a tot drap: 500 metres quadrats al Paseo de la Castellana de Madrid

Victoria Federica, su novio Jorge Bárcenas y Elena de Borbón Telecinco

Elena de Borbón amb la filla Victoria Federica i el nòvio, Jorge Bárcenas / Telecinco

El programa 'Viva la Vida' de Telecinco ha furgat en la nova vida de la 5ena persona en la línia successòria de la Corona i el que han trobat és or. Millor dit, és d'or. Caríssim, prohibitiu. 5.000 cada mes de lloguer, si és que no han demanat una hipoteca per abonar els 2.000.000 que val l'immoble. Diuen que paguen a 'escote', perquè Bárcenas és el punxadiscos més famós de la nit 'pija' madrilenya. Però si fem cas dels números que fa l'espai d'Emma García, els comptes no surten. "Gana 300 euros por sesión de una hora y media, más otros 350 por ser residente en una sala. En total, 2.700 al mes". A més a més, en Jorge té llogada una oficina de 900m² en una altra zona exclusiva de Madrid, per la que paga 25.000€ amb un grup d'empreses. O fan miracles amb els bitllets, o que ens expliquin aquesta proesa de l'enginyeria financera. Serà, més aviat, que les seves butxaques van dopades.

Victoria Federica i nòvio Jorge Bárcenas GTRES

Victoria Federica i el nòvio discjòquei Jorge Bárcenas / GTRES

En quant al pis en qüestió, doncs home, sí: molt gran, amb totes les comoditats, però si és el mateix que han ensenyat per televisió, hem de dir una cosa: la decoració és per sortir corrent esperitat. Detalls quicos a tot arreu, paper pintat que produeix al·lucinacions, etcètera. Però és clar: com que el trepitjaran poc, ja que són grans aficionats l'oci nocturn​, no passa res. Facin una ullada:

Piso de lujo Victoria Federica Telecinco

Piso de lujo 2 Victoria Federica Telecinco

Piso de lujo 3 Victoria Federica Telecinco

El pis de milionaris de Victoria Federica i el seu nòvio / Telecinco

La Vic s'està fent gran i vol viure també 'a lo grande'. Però no pateixin per l'Elena, que està d'enhorabona: ha perdut una filla, però ha recuperat a Froilán. El torna a tenir a casa. Veurem quant aguanta.