A quina edat s'ha de comprar un "bolso" a una adolescent? A cada família ho discutiran a la seva manera, però a la família reial es discuteix si la bossa de mà de la nena de 18 anys ha de costar 7 vegades el SMI (Salari Mínim Interprofessional). Victoria Federica s'ha passejat de la mà de la seva mare, la infanta Elena, per un esdeveniment d'hípica, la Madrid Horse Week, i la premsa li ha fet fotos amb una bossa de mà d'un preu indecent i més si el porta una nena: 4800 euros.

bolso ma victoria federica gtres

GTRES

Al web de Channel s'hi pot llegir: "Elaborado en piel de ternera de color negro y con cadena dorada, modelo 2.55 de Chanel,4.800 euros". Una ganga.

bolso chanel kPRC  660x372@abc

Chanel

Si la bossa és comprada, les botigues de Channel la venen a 5mil € i l'hem pagat probablement nosaltres. La nena no té una assignació pública però la seva mare sí. Si li ha regalat el seu pare, Jaime de Marichalar, que és amant del luxe i les firmes cares, aleshores el debat ja no és si el paguem sinó si és apropiat que una jove que ha de ser exemplar vagi amb una bossa caríssima. Si aquest és l'exemple que la família del rei vol donar a les adolescents espanyoles, que deixin de cobrar de l'erari públic. Els seguidors d'un diari tan poc sospitós de republicanisme com ABC han reaccionat així a la notícia:

El darrer tuit és el que afina més. Les fotos són del mateix dia que una dona madrilenya es va suïcidar llençant-se del pis del qual l'anaven a desnonar.

bolso victoria federica GTRES

GTRES

Ara que la noia ja és major d'edat es pot afirmar sense por que Victoria Federica farà bo Froilán.