La infanta Elena sap que a casa, tant per dalt com per baix, té uns tarambanes de tomo y lomo. Bé, de fet, ella mateixa deixa-la córrer també. El cas és que el seu pare i el seu fill són unos perlas de cuidado, i ara ha decidit anar a veure'ls tots dos a Abu Dhabi, amb una justificació esperpèntica, "demostrar que ambos viven allí". Així està el pati. Centrem-nos, però, en l'altra bala perduda que té la infanta a casa, la seva filla petita, Victoria Federica.

Ara Vic té entre cella i cella demostrar que és capaç de fer molt més que anar de desfilada en desfilada y tiro porque me toca, que és capaç de demostrar les seves habilitats més enllà de triar quin outfit es posarà en alguna gala, que és vàlida per ser ella qui agafi el toro per les banyes i no seure a la grada d'una plaça de toros veient els seus amiguets Roca Rey i companyia anar tallant orejas y rabos. Ara, la neboda de Felip ha decidit entrar a concursar al programa d'Antena 3 El desafío, tot un desafiament per la jove Borbó. Veurem com se li dona i si se'n surt o fot el pena. Si serà capaç o no de fer 'Pole dance, el balancín mortal o la escafandra imposible'. De moment, no sembla que hagi començat amb bon peu, a jutjar per les primeres gravacions del programa. Diuen que Victoria Federica faria bé en estar com més temps calladeta millor. De fet, la frase que es comenta és que té "Dificultades para expresarse correctamente. Le cuesta hablar en público y explicar cómo se siente en las entrevistas del formato".

No només això: no s'adapta als focus, no s'adapta a les gravacions i "Tiene serios problemas para congeniar con el equipo y ser ella misma. Su extrema timidez está provocando que se quedé atrás de sus compañeros". Vaja, una inadaptada negada per socialitzar i comunicar en públic. Al digital Monarquía Confidencial s'han fet ressò dels problemes de la filla de la infanta, "no han cesado las críticas"Ara, hem sabut com va caure a casa de la seva mare aquesta decisió d'entrar a El desafío... I no va ser molt ben acollida: "el inicio de las negociaciones entre la cadena y Vic no fue del todo bien recibido en su casa. No obstante, la infanta respetaba la decisión que pudiera tomar su hija. No comparte esa participación, pero apoya a su hija”.

Infanta Elena y Victoria Federica GTRES
Elena i Victoria Federica GTRES

Elena no li dona massa importància a adjectius que ha rebut la seva filla com capriciosa, problemàtica i intel·lectualment poc preparada, “siempre se ha mantenido al margen de las habladurías sobre el proceder de sus hijos”, diuen fonts properes a palau. Però les mateixes fonts asseguren que no estaríem parlant ben bé d'habladurías. I és que en àmbits molt propers relacionats amb Zarzuela s'escolta que aquests qualificatius cap a Victoria Federica no van desencaminats del tot. Atenció al que expliquen, perquè és de traca: “No es comparable a Froilán y toda la problemática en la que se ha visto envuelto en multitud de ocasiones, pero Victoria Federica también ha sido una gran preocupación para la infanta. La falta de preparación académica y la falta de ganas de trabajar han sido objeto de críticas. Además no es una persona precisamente amable”, apunten. Déu n'hi do. Des de palau la deixen de caure d'un burro, de dropa, de curta i d'esquerpa... Vaticinem que com Vic faci el ridícul a El desafío, hi haurà tempesta a Zarzuela.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!