No hi ha barrut més gran a Espanya que el rei Joan Carles. Bé, potser frec a frec competiria amb el seu net Felipe Juan Froilán de Todos los Antros, però a aquest li falta menjar encara moltes farinetes per arribar als nivells de tarambana pocavergonya del seu avi. Els dos són tanto monta monta tanto, tal para cual, Dios los cría y ellos se juntan. Les dues bales perdudes dels Borbons, les dues pomes podrides a les que han posat al mateix cistell, i ben lluny de Zarzuela, a quilòmetres de Felip i Letícia, que no els volen tenir prop ni en pintura, ni que ho estiguin de les seves filles. Així, repudiats pels seus, els dos viuen al seu retir daurat d'Abu Dhabi, als Emirats Àrabs. Diuen que estan farts d'estar allà, que estan avorrits de la vida i que no veuen l'hora de tornar. El net perquè se sent sol i no té amics. L'avi perquè continua entestat en que ell no ha fet res i que no es mereix que li hagin donat la patada. Però allà estan.

King Hamad bin Isa Al Khalifa of Bahrain Froilan Juan Carlos GTRES
Froilán i Joan Carles a Abu Dhabi / GTRES

I pel que sembla, allà continuaran. S'ha parlat molt els darrers temps sobre la possibilitat que l'emèrit deixés de viure a Abu Dhabi i es mudés a Ginebra, a Suïssa, on ha estat fa poc per mirar-se el genoll, on s'ha vist amb la seva filla Cristina i on també hi ha una coneguda ex amant seva, la mallorquina Marta Gayá. Joan Carles, fart dels Emirats i amb voluntat de ser més a prop d'Espanya i anar a Suïssa. Ara, però, qui vol encarregar-se de desmentir-ho és la seva filla Elena.

DL u552581 021
Elena i Joan Carles / GTRES

Segons explica Vanitatis, la filla gran de Joan Carles és novament en viatge als Emirats, una nova visita a papi, tradició per Setmana Santa des que Juancar va fer les maletes. Però enguany, el motiu és ridícul. Expliquen que "las numerosas informaciones que han aparecido últimamente que situaban al Rey emérito más tiempo en Ginebra han terminado de convencer a doña Elena. Si es que en algún momento hubo que convencerla". Sense oblidar que també hi ha allà el seu fill Froilán. És a dir, la infanta Elena que pretén "demostrar que ambos viven allí"... Aquesta família, de vegades, és tan ridícula que voreja l'esperpent. I no només ells, sinó l'entorn més proper als Borbons. I és que quan molts situaven el rei de manera permanent a Ginebra, "se llevaron las manos a la cabeza" i quan l'esmentat mitjà els hi ha preguntat per aquesta qüestió "a varios de ellos y su entorno sobre ese supuesto, lo niegan tajantes y se manifiestan algo ofendidos"... Ara resulta que s'ofenen, pobrissonets... Doncs que s'hi posin fulles. A nosaltres ens ofén més que continuïn chupando del bote i que els hi paguem els viatges i les estades en resorts de luxe a Abu Dhabi, a Ginebra o a la Conchinchina.

DL u546468 052
Elena i Joan Carles / GTRES

L'ofensa dels juancarlistas i del propi emèrit no queda aquí. També s'han emprenyat perquè s'hagi dit que han decidit fer obres a la seva casa a l'illa de Zaya Nurai: “¿Cómo va a cambiar la casa si cuando llegó era ya una vivienda espectacular, nueva, acondicionada a la perfección para él y para todas sus necesidades?. No ha habido que poner ascensor porque, si lo necesitaba, ya había; es una casa superamplia, con un montón de detalles y que está diseñada especialmente para él”... La broma es fa sola. I a sobre s'ofenen. Mare meva, s'ha de tenir molta, però que molta barra.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!