Una de les notícies televisives dels darrers dies sens dubte és el fitxatge de Genoveva Casanova i Victoria Federica per la pròxima edició d'El desafío. Veurem com li va a la neboda del rei pujant damunt de moltes cadires, penjada amb un arnès donant voltes o envoltada de foc, en alguna de les proves del programa. Tot i que el que més preocupa a Zarzuela no és la integritat física de la jove (se suposa que s'extremaran les mesures de seguretat) sinó el que pugui dir durant les entrevistes prèvies o posteriors per part del presentador i dels col·laboradors. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar és un vers lliure, tot li llepa un peu i mai ha estat pendent del què diran. I ara ho ha tornat a demostrar amb una nova publicació a xarxes:

Ja sabem que una de les passions de Vic és compartida amb la seva mare Elena, el seu germà Froilán i el seu avi Joan Carles. Quina? No fotre un pal a l'aigua? També. Però parlem de l'afició que tots tenen pels toros i per deixar-se veure en corridas veient com maten toros en la arena.

Juan Carlos, Elena, Victoria Federica, Froilán GTRES
Froilán, Victoria Federica, Elena i Joan Carles, als toros / GTRES

Novieta, exnovieta o amigos con derecho a roce del torero Andrés Roca Rey, és habitual veure la neboda de Felip en diferents places de toros del país. A més, últimament segur que està contenta perquè a una amiga seva li han donat un programa en una cadena de nova fornada dedicada a la tauromàquia. Berenice Lobatón, filla de Paco ¿Quién sabe dónde? Lobatón, es farà càrrec d'un programa en una plataforma especialitzada en els toros, amb la intenció de "Mi objetivo es dejar a un lado al torero como figura y mostrarle como persona".

A Victoria Federica, això de les banderillas, capote, trajes de luces, de tallar orejas y rabos i de frases manides com que és la fiesta nacional, li provoquen salivera. La filla de la infanta i de Marichalar no se n'amaga, i le repampimfla que la seva passió tingui a veure amb matar animals públicament, amb tot el patiment i l'espectacle previ. I ara ho ha tornat a demostrar. A la influencer tant li fa que les xarxes estiguin de uñas amb segons quines publicacions que fa, però feia temps que Instagram no advertia d'una imatge que ha penjat en un Stories. I és que tal i com s'ha pogut veure a IG, Vic ha publicat "contenido delicado" que "podría incluir contenido gráfico o violento". Advertència feta en base a uns criteris especificats, fotos que "pueden contener imágenes que pueden resultar molestas para algunas personas" i que la xarxa tapa perquè la gent decideixi veure-les o no. Advertència que hom pot fer quan es veu una imatge i es decideix enviar un reporte perquè es tingui en compte, com ara.

vic
 
vic2
 

I què s'hi veu si li donem a l'ok? Una nova demostració que Victoria Federica es passa pel forro la sensibilitat dels que no volen veure patir els animals, una imatge de dos homes a cavall, enmig d'una plaça, en una novillada que ha inaugurat la Fira d'Olivenza, a Extremadura, amb Carlos Domínguez, Sergio Sánchez i Sergio Domínguez 'el Mella', i Vic, tota orgullosa, demanant al personal "reacciones rápidas" i afegint-hi tot d'emoticones.

vic3
 

Quedem-nos amb la cara que plora. Penós espectacle, però a Victoria Federica, l'emoticona que li barrufa és, sens dubte, la primera, la cara pixant-se de riure. Li deu fer molta gràcia una cosa que lamentablement, no en té gens ni mica.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!