Pablo Motos ha fet el negoci del segle fitxant Victoria Federica Marichalar Borbó per a 'El Desafío'. Una ruïna. La influencer royal és un absolut desastre i llastra la gravació dels programes. Que compraven una paia problemàtica, capritxosa i intel·lectualment gens preparada ho sabien perfectament, però no s'imaginaven la magnitud de la tragèdia. Una que no s'ha fet esperar a revelar-se amb tota la seva cruesa. Pobre personal del programa d'Antena 3: patiran per enllestir els capítols i fer-los mínimament presentables. Un objectiu que, molt probablement, exigirà reduir l'exposició de la criatura. O millor dit: que no parli en públic. Només així esmorteiran el ridícul. 

"Dificultades para expresarse correctamente", és la confessió que llegim al digital 'Informalia', a partir de fonts internes del programa. Es tracta d'aquells que han de suar la cansalada per integrar la Vic en l'espectacle, i que no grinyoli. La manca d'educació, preparació i inquietuds del seu fitxatge estan passant factura. Però que ningú se sorprengui: ja ho va dir en directe Ana Rosa Quintana, aduladora cortesana per antonomàsia: és incapaç d'articular ja no un discurs sencer, sinó un parell de frases per salvar la papereta. Què és el més humiliant de tot plegat? Que 'El Desafío' és un programa en el qual no has de parlar gaire. Amb aguantar la respiració, caminar sobre un filferro o fer proves físiques per l'estil, ja n'hi ha prou. L'única exigència és poder mantenir un petit diàleg en acabar els reptes. I ni així. 

Pablo Motos GTRES
Pablo Motos / GTRES

 "Tiene serios problemas para congeniar con el equipo y ser ella misma. Su extrema timidez está provocando que se quedé atrás de sus compañeros". Victoria Federica és Froilán, vaja: dos inadaptats, quan els treus de la seva bombolla de confort de gresques, frivolitat i ximpleries post-adolescents, s'ensorren. "Le cuesta hablar en público y explicar cómo se siente en las entrevistas del formato". Clar, ella està més acostumada a cridar, exigir o muntar numerets amb els periodistes, els operadors de càmera i els micròfons. Com sortir del rodatge amb una manta al cap. Quan toca comportar-se com un ésser normal, pateix i de valent.

Remata el text el digital explicant que la direcció està cabrejant-se perquè el comportament de la Vic canvia radicalment quan no hi ha càmeres gravant. Que aleshores sembla que s'ha empassat un palet d'ossets de goma. "Todo simpatía". És a dir, que és dropa i esquerpa quan ha de pencar, i molt pilota en el pati. "Repercute negativamente al programa, que no consigue transmitir estas mismas sensaciones a los ojos del espectador". Una estafa. Resulta que l'autèntic 'El Desafío' serà obtenir alguna cosa potable de la nepo-baby royal, la reina de les ni-nis. Pablito, t'has lluït. Trucadeta a la infanta Elena però ja.

Victoria Federica ataca prensa GTRES
Victoria Federica ataca a la premsa / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!