La Reina Sofía és a punt d'emular el seu marit poliinfidel, i podria fotre el camp d'Espanya. Les vacances d'aquest estiu 2020 a Marivent han estat el detonant de la decisió, passant-les tancada a palau mentre el compartia amb Felip, Letícia i les nenes. Només ha sortit de casa en un parell d'ocasions, precisament quan la família no hi era. I no, no pensin que mentre fill, jove i netes voltaven per la residència li dediquessin gaire temps. Més aviat, zero. Amb la que estava caient pel tsunami Joan Carles. Les darreres punyalades, l'entrevista a Corinna a la BBC, i la reaparició d'una "nova" amant, amb la que JC enganyava la seva dona, però també l'alemanya: l'empresària valenciana Sol Bacharach.

sol bacharach amant rei

La Reina Sofía amb Sol Bacharach, suposada amant de Joan Carles I - Casa Real 

Reina Sofia passejada seriosa Palma GTRES

Reina Sofia passejada seriosa Palma GTRES

Jaime Peñafiel llisca una de les seves famoses confidències: "después de estos dramáticos dias en Marivent, la nuera no se ha dignado a dirigirle la palabra". Letícia segueix amb mà de ferro, i no es refia gairebé de ningú en aquella casa. Té com a aliades a les nenes, la Princesa Elionor i la Infanta Sofia, de les que el cronista diu : "no le han demostrado ningún cariño". Una crueltat cap a la seva iaia que reforça la imatge de la tirana Letícia, i de com detesta la sogra. Del fill no diu res, però s'entén que n'és de consentidor. Per això, farta, hauria pres una decisió: agafar un avió i marxar Grècia amb la seva família, buscant aixopluc i intentant aïllar-se del món. Bye-bye.

leticia i filles EFE

Letícia Princesa Elionor i Infanta Sofia, Palma - GTRES

felip ulleres de sol GTRES

Felip ulleres de sol GTRES

leticia mira sofia GTRES

Letícia mira Sofia GTRES

Jaime Peñafiel mascareta Europa Press

Jaime Peñafiel 2020 EP

El veterà periodista li diu adéu amb certa sorna, "es lo mejor que podría hacer", després de la pallissa de l'altre dia ("Sofia és cruel, frívola i tonta"). La crueltat, però, sembla el pa nostre de cada dia a Zarzuela. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat