Felip i Letícia han viatjat sols a la primera visita oficial a Menorca de les vacances. Els reis han vist com es fa formatge i han estat rebuts amb pancartes de la nova Manos Limpias: Concordia Real Española. La mateixa organització que farà d'acusació popular contra Pere Aragonés per injúries a la Corona paga pancartes als menorquins. L'extrema dreta canvia de nom però no marxa mai. La pancarta diu "España os quiere", falta afegir-hi la paraula "lejos".

felip ulleres sol CR

reis formatge EFE

españa os quiere reis EFE

Felip i Letícia fan formatge i alguns menorquins els saluden, EFE

La soledat del matrimoni reial no es nota només per l'absència menorquina de les dues filles, la coixa Sofia i Elionor, sinó de la sogra. On és la reina Sofia? L'octogenària és a Marivent i frisa per fer visites culturals, les de recollir plàstics, les de tornar tortugues al mar, les de comprar polseretes ètniques de mercadillo. Sofia amagada perquè queda lletja a les fotos, recorda massa al proscrit Joan Carles. On és Sofía? "No te oigo", que diria Letícia. La mare del rei passeja sola per Mallorca com aquesta foto demostra, com ànima en pena:

reina sofia mascareta mallorca gtres

Sofia sola de compres a Mallorca, GTRES

Segons ha revelat Juan Luis Galiacho a Espejo público, Sofia quan va conèixer la setmana passada que el seu marit fugia, va deixar anar una frase que dona la raó a l'exclusiva de Pilar Eyre. Sofia: “A ver con qué amiguita se ha ido ahora”. En privat mensysprea el marit però en públic encara llueix l'anell de promesa com un senyal: "Para todas esas pelanduscas: Yo soy la oficial".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat