La Família Reial passeja per Mallorca ​en plena operació de blanqueig post-juancarlista. Visiten pobles, barris desafavorits o entitats socials sense dir absolutament res sobre el patriarca fugat. L'esforç per semblar útils és innegable, tot i que només els compren "la moto" els monàrquics fonamentalistes. Ara bé, quan la cosa se surt mínimanent del guió i han de demostrar un mínim de naturalitat, el calfred a l'esquena dels habitants de Zarzuela és imparable, desfermant els tics marca de la casa. Com els de la Reina Letícia, que governa amb mà de ferro casa seva, molt per sobre del marit rei o de les filles, una d'elles futura (o no!) dipositària de la Corona. La seva actitud tirànica ha tornat a treure el cap. 

Familia Reial projecte Naüm Palma EP

Família Reial projecte Naüm Palma EP

Letícia mascareta viatge oficial EP

Letícia mascareta viatge oficial EP

Barri de Son Roca, Palma. Nens i nenes del projecte socio-educatiu Naüm tenen l'oportunitat de fer preguntes amb "certa llibertat" als Borbón-Ortiz. Tot més o menys normal, fins que una adolescent (Peinda Sibide) fa gal·la de la seva innocència i espontaneïtat dirigint-se a Elionor. La pregunta té molt de suc: "¿Qué quieres ser de mayor?” La neta de Juanito, però, no va tenir oportunitat de dir la seva. Allà hi havia la seva mare, que corregia la Peinda immediatament amb unes formes que fan por i pena:  “Lo que quiere no, lo que debe ser”. La reina (actual) 'marca paquet'  com fa uns dies (literalment) Felip, i rescata la filla d'una resposta molt valuosa en veu de l'hereva. Estil Letícia 100%.

Elionor Letícia Palma estiu 2020 EP

Elionor Letícia Palma estiu 2020 EP

Princesa Elionor Palma EP

Princesa Elionor Palma estiu 2020 EP

Tots ferms i a callar. Letícia no deixarà que ningú li espatlli el conte de fades... ni el 'sueldazo nescafé'. El que la nena de 14 anys tingui al cap importa un rave.