Per l'última aparició oficial dels reis, Letícia ha pres tres decisions: s'ha tenyit, s'ha vestit amb una granota i ha enlluernat Ximo Puig en un acte amb empresaris valencians amb unes polseres de diamants que pertanyen a la Família Reial i que, a banda d'ostentoses, són metafòriques. Els diamants Cartier provenen de la corona que el rei Alfons XIII va regalar a la reina Victòria Eugènia, besàvia de Felip VI. La corona va costar més d'un milió de pessetes de 1906. Es va desmuntar aquest símbol monàrquic quan els reis van fugir a l'exili empesos per l'afany republicà espanyol. Allà les pedres precioses es van convertir en unes polseres bessones que ha lluït la reina Sofia i ara recupera Letícia.

reina sofia cartier casa real

letizia polseres GTRES

GTRES

Per distingir-se de la seva sogra, la it girl hipster Letícia se les ha posat a la mateixa mà. Una al costat de l'altra per marcar diamants. La premsa cortesana no les troba ostentoses sinó meravelloses. Probablement són totes dues coses:  "La reina combinó el mono-esmoquin de Hugo Boss, sin mangas y con solapa de esmoquin en raso negro, con las impresionantes pulseras gemelas de Cartier cuajadas de diamantes. Llevando las dos en la misma muñeca y dándole al look un plus de lo más sofisticado". (Vanity Fair) El braç esquerre li devia pesar però ella té uns bíceps per aguantar polseres, braçalets i tota pedra preciosa que li caigui al damunt

leticia brac muscul gtres 12 543x814

leticia cartier gtres

GTRES

polseres cartier Casa real

Casa reial

Els premiats acceptaven un guardó que al costat de les polseres de diamants semblava un pongo dels xinesos. Una figureta que feia que els empresaris miressin de reüll les pedrotes que Letícia aixecava com qui aixeca peses al gym. L'endemà que l'abric de pells de la dona de Casado hagi estat motiu de polèmica, la primera dama espanyola es posa damunt la pell molts milions en diamants.