Dimarts a la nit es va celebrar al Teatro Real la gala benèfica que obria la temporada de dansa a Madrid. El Cascanueces a càrrec de la Compañía Nacional de Danza i 320 VIPS que van deixar 250 mil euros perquè menors rebin formació artística. Un propòsit lloable al qual s'hi va presentar Isabel Torres, esposa de Pablo Casado i aspirant a segona dama d'Espanya. Hi va anar amb un inapropiat abric de pells i va ser el centre de totes les mirades. Els animalistes protestaran tant si van matar-se bestioles per fer-se'l com si ho vol assemblar i és sintètic. La imatge de la rica hereva valenciana era ben madrilenya. Té molt per aprendre de la Primera Dama. Letícia mai, absolutament mai, ha comès l'error de vestir-se amb un abric de visó, guineu ni cap altre animal pelut que s'hi assembli.

pablo casado  isabel torres GTRES

GTRES

Vestit de seda, tacons d'ant i abric de guineu. Inapropiat per una gala de nens pobres. Un conjunt estilístic que ha criticat, fins i tot, Pilar Rahola.

No és l'única VIP de les dretes espanyoles que va anar a deixar-s'hi veure. Un altre dels més fora de lloc va ser el primer director del diari La Razón i columnista unionista Luis María Anson, amb una jove acompanyant. 

anson gtres

GTRES

La revista més clàssica del quiosc ha fet el seu agost amb tanta brillantina, purpurina i roba fina. Des de la filla de la Preysler al magnat discogràfic català, Narcís Rebollo, parella d'Eugenia Martínez de Irujo:

Fins i tot les webs de dansa publiquen imatges de més celebrities de les tres dretes espanyoles: PP, Ciutadans o Vox. Des de la pepera amb més poder d'Espanya, Ana Pastor, a la neta política de Franco, Jose Toledo.

La llista la completen Jaime Peñafiel, Pedro J. Ramírez, el marquès de Griñón,  Carmen Lomana o Naty Abascal, entre d'altres. El who is who de la dreta espanyola gaudint del Trencanous. Qui va trencar esquemes va ser la dona de Casado: del Mc Donald's al ballet.