L'últim acte públic dels reis va ser dilluns a la nit, pels 20 anys del diari La Razón. La reina Letícia s'hi va presentar despentinada i amb una faldilla barata. Però un altre detall no ha passat desapercebut: al seu cap lluïa molt cabells blancs. Als 46 anys ja pentina canes però ara ha pres la determinació de anar natural i no tenyir-se-les. Una decisió paradoxal per algú que sovinteja el cirurgià plàstic per fer-se operacions d'estètica a dojo i punxar-se bótox periòdicament. La seva imatge pública li preocupa més que els seus discursos, dels quals no se'n pot destacar res nou. De les seves arrels blanques hi ha molta constància gràfica:

leticia canes gtres

GTRES

La premsa royal ho disfressa com una decisió "arriscada": "Unos cuantos pelos de color blanquecino que, colocados estratégicamente y recogidos en una coleta baja, han pronunciado una nueva declaración de intenciones en toda regla" (Vanitatis). A Instagram els comentaris són menys protocolaris: "La encuentro avejentada, es muy joven. O es genético o se tocó de más",  "Tiene canas??? O son mechas????", " Mucha gente se las deja, yo creo que depende de cómo te vayan saliendo. Hay veces que sí es necesario teñirse el pelo porque se notan demasiado", "Me parece perfecto que tenga 2 canas, eso no es nada y no le quita belleza. A mi me gusta la belleza natural y no puedo pedir naturalidad y luego criticar que no se tinte"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.M. Reina Letizia (@letizia_de_princesa_a_reina) on

La premsa rosa es posa científica "Podemos hablar de que existen tres tipos diferentes de canas: las prematuras, las mechas blancas y las fisiológicas. En este caso, Letizia luce las últimas, que aparecen en las sienes y en la parte posterior de la cabeza". El que en una altra celebrity seria un aaarg de deixada, en Letícia ho venen com a símbol d'elegància. La premsa cortesana és pilota. Quan va portar les filles a escola ja van dir que anava sense maquillar, quan era fals. En realitat la consort duia un maquillatge natural look efecte cara rentada. Pintada sense que es noti. Letícia es vol acostar a les persones que llegeixen premsa reial, però si segueix així arruïnarà les perruqueries. Ja no quedaran revistes del cor de paper perquè els i les perruqueres aniran a l'atur.