Les vacances privades dels Reis i les seves filles són un secret d’estat. Felip VI i Letícia han buidat l’agenda oficial per poder marxar uns dies i gaudir de la Setmana Blanca amb les petites. Aquest 15 i 16 de febrer no tenen escola, i sembla que han volgut aprofitar-ho.

Després de presidir uns quants actes aquesta setmana, la reina Letícia ha deixat els discursos de banda i s’ha dedicat a fer la maleta. La parella està desapareguda, i no tenen previst tornar a aparèixer en públic fins dilluns 19. Però... on són?

Una vegada més han marxat sense fer soroll, sense fer pública la destinació escollida. Aquest secretisme ja s’ha convertit en un costum, i és que han estat moltes les ocasions en les quals han fet escapades privades de les que no s’han conegut detalls.

La Casa Reial es justifica sempre dient que no revelaran on són perquè puguin gaudir d’uns dies de tranquil·litat sense la pressió mediàtica que els persegueix diàriament: “És secret i així ho seguirà sent els pròxims anys, perquè aquest és el seu desig”.

Reis a Mallorca 10  EFE

EFE

Si bé és cert que recentment han fet un exercici de transparència, publicant un seguit de vídeos mostrant la seva rutina amb les nenes i fotografies de la vida familiar, voldrien seguir amb el seu petit espai de vida privada.

Itàlia, Portugal o Croàcia són tres dels destins que més números han tingut darrerament. Països propers i atractius que haurien delectat la família reial. Es troben en un d’aquests tres? O han optat per un refugi a una muntanya nevada? Ens assabentarem d’on paren?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat