La reina Letícia ha començat la setmana en una nova entrega de premis. Uns guardons que premien la innovació i el disseny que han mostrat sempre una monarca molt ben vestida. Si l’any passat va brillar amb un vestit de capa en verd, en aquesta ocasió ha aparegut amb una samarreta blanca de blonda que farà parlar.

Es tracta d’una brusa en rosa pal d’encaix floral, amb el coll rodó i les mànigues bollades. Un disseny senzill i bastant sport de Zara, fent promoció de la marca espanyola. I tot, amb una peça que no arribava als 40 € i que ara està rebaixada... a només 6 €!

brusa zara

Reina Letícia samarreta barata  EFE

Reina Letícia samarreta barata 2 EFE

EFE

L’ha combinada amb uns pantalons bàsics de tir alt en negre, típics d’empresària. I pel que fa a complements, ha optat per uns salons de xarol del mateix color que ha combinat amb una bossa de mà en tons roses i grisos.

També és destacable l’abric que ha lluït quan ha arribat al teatre. Llarg fins als genolls, d’estil americana i en un negre sobri. I joies, n’ha portat? Oi tant, tampoc han faltat unes llargues en daurat i estampat floral.

Letícia samarreta barata 3  EFE

Letícia samarreta barata 4  Casa Reial

EFE

Quin outfit serà el següent que esculli?