Els reis Felip VI i Letícia van suspendre la setmana passada les seves vacances privades amb Elionor i Sofia quan van succeir els atemptats de Barcelona i Cambrils. Però la tardana reacció de la Casa Reial va estranyar, ja que no van condemnar els fets fins tres hores i mitja després de l’atac, ni van confirmar la presència del Rei al minut de silenci de l’endemà fins vuit hores després.

Són molts els mitjans que van especular afirmant que això feia pensar que havien escollit un país llunyà per passar aquests dies. Una destinació encara secreta, però que podria haver-se desvelat ara en un article d’El País.

Reis a Mallorca 9  EFE

Després dels tradicionals dies familiars a Mallorca amb la reina Sofia i tots els seus néts; Felip hauria posat rumb a la Costa Blava, segons el citat diari. Una zona escollida per molts monarques europeus, així com per Joan Carles I, qui hi hauria anat acompanyat d’uns amics. La zona és propera, però, per la qual cosa no podria ser certa la hipòtesi de per què van trigar tant en emetre un comunicat.

En cas de ser així, només el Rei hauria estat vist; en passar desapercebudes Letícia i les infantes. Però és que Vanitatis assegura que sempre que van de vacances hi arriben amb noms falsos i sota unes extremes mesures de seguretat per no deixar ni rastre.

És la Costa Blava el destí secret que han escollit per les seves vacances?