De moment, el més a prop que estarem els pròxims mesos de veure el rei Joan Carles és a la portada del llibre de Pilar Eyre que promet ser una bomba editorial, Yo, el rey, on a més de sortir un gos salivant, els que salivarem seran els lectors llegint els negocis tèrbols i les amants inèdites que en ell s'expliquen.

portada llibre eyre joan carles

Perquè l'emèrit no té previst tornar a posar un peu a Espanya a curt termini. Continua fugit en el seu retir daurat a Abu Dhabi. I allà, des de la distància, i avorrit, segons uns amics, es mira els toros des de la barrera. Asseguren els seus íntims que està passant per un molt mal moment. La mort del seu amic Fernando Falcó, amb qui sortia "a ligar" l'ha deixat tocat i enfonsat. Diuen que està deprimit perquè voldria tornar a Espanya, però no pot. Quina barra. Que torni i afronti tot el que ha fet.

joan carles trist

Joan Carles (Efe)

Li van preguntar a la seva dona als premis Princesa d'Astúries, si havia parlat amb ell. Sofia es va indignar, però segons explica El Español, "él se debe aburrir muchísimo allí y se pasa el día colgado al teléfono, así que habla con la Reina casi todos los días lo mismo que con su hija mayor y con la Infanta Cristina", segons l'entorn dels Borbons. "No está nada feliz. Está deseando que vuelva su marido, lo echa de menos"... Ha, ha, ha, ha. Ara resulta que el troba a faltar, quan ni se suporten. Segons el cercle d'amistats de Joan Carles, ell pensa el mateix. "Se muere por volver. Está aburridísimo". Diuen que es passa el dia entre la seva habitació i el gimnàs: "A los amigos nos ha contado que está a tope con su trabajo para poder volver a llevar el timón del Bribón. Que se está dando verdaderas palizas de entrenamiento, programadas para su edad y estado, para poder volver al barco y navegar".

joan carles seriot

Joan Carles (Efe)

Ah! Vol tornar per tornar a navegar, no perquè senti necessitat d'empatitzar amb els ciutadans espanyols. Perfecte. Entesos. Doncs que esperi assegut. A Zarzuela no tenen pressa perquè torni. I l'emèrit ho va assumint: "El otro día bromeaba diciendo que se iba a comer las uvas en el desierto y como siga así la cosa va a ser real". Explica, però, el mitjà, que tot i fer broma, està aterrit per tornar. Per què?: "A su abogado lo debe tener frito porque necesita una excusa, la que sea, para volver. Pero es que no es el momento para Zarzuela con la que está cayendo. Le insinúan que el tema del coronavirus es un riesgo para él y como saben que tiene pánico a la enfermedad y a la muerte, pues se queda en Emiratos. Pero no creo que vaya a durar mucho más, Otra cosa que le da miedo es morirse fuera de España. Después de todo, tampoco sería justo ¿no crees?", assenyala un íntim. I afegeix: "este 2020 está siendo tremendo para él, recuerda que su hermana se murió en enero. Sólo ve pérdidas y desierto". Té nassos. Solo ve desierto.... I piscines, i habitacions plenes d'or, i restaurants, i un servei 24 hores per tot el que demani, i les butxaques plenes. Però això es veu que no lo ve

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat