Mals temps pel rei Joan Carles al seu refugi daurat d'Abu Dhabi. El monarca continua amagat als Emirats Àrabs mentre el seu país passa per uns delicadíssims moments per culpa de la pandèmia. Però ell té d'altres preocupacions. L'emèrit continua sense intencions de tornar a Espanya. Ja poden esperar asseguts els que esperen que el Borbó torni i assumeixi els seus comportaments abjectes.

joan carles trist

Joan Carles

Aquesta setmana, possiblement li hagi passat pel cap que si hagués pogut, s'hagués teletransportat per uns moments i hagués estat al funeral per un dels seus amics íntims, Fernando Falcó. Amics des de nens, sortien junts "a ligar". L'empresari moria aquesta setmana i deixava molt tocat Joan Carles. De fet, hi ha mitjans com El cierre digital que expliquen que està molt deprimit i que "sufrió una crisi tras el fallecimiento de su íntimo amigo, que ha supuesto un choque de realidad para el exmonarca ya que ha visto la verdadera su situación de su autoexilio, sin poder ir a despedirlo personalmente".

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles

Però no és això l'únic que ha de lamentar Joan Carles. Perquè tem tornar-li a veure les orelles al llop i tornar a trobar-se cara a cara amb la justícia europea. Segons explica OK Diario, una vella amiga torna a posar-lo entre l'espasa i la paret: "Corinna Sayn Wittgenstein se plantea demandar a Juan Carlos I ante el Tribunal Superior de Justicia de Londres al considerar que se la está tratando como a una criminal tras recibir un regalo de 65 millones de euros por parte del Rey emérito". Explica el mitjà que després de l'entrevista concedida al mateix diari, la princesa alemanya n'ha donat una altra per a True Royalty TV que ha dedicat un programa especial sota el títol d'El ascenso y caída del Rey de España. La gran novetat en les seves declaracions és que es planteja dur el rei als tribunals, "demanda que no sólo se centraría en Juan Carlos I, también hay otras personas a las que no cita". Veurem doncs, si el Borbó va acompanyat d'algú altre molt proper.