Ja fa un mes i mig que el rei Joan Carles se fue a por tabaco y no volvió. La poca vergonya de l'emèrit fugint amb la cua entre les cames a la que va veure que la brossa l'esquitxava per totes bandes és de les que fan època. Va fotre el camp amb traïdoria i res més s'ha sabut des que va fer les maletes i va amagar el cap sota terra com els estruços ja fa gairebé 50 dies. Sota terra o en un paradís de luxe.

joan carles perfil

Joan Carles (TVE)

Però el que són les coses, segons sembla, el fugat podria tornar a Espanya molt abans del que sembla. Segons ha revelat Carlos Herrera, gran amic de l'emèrit, Joan Carles estaria preparant ja el seu retorn al país, abandonant l'hotel d'Abu Dhabi on és. Un retorn que alguns situen en una data molt patriòtica, als voltants del 12 d'octubre, i en vol regular. Fonts properes al monarca indiquen, segons explica El Español, que el rei "echa mucho de menos su país y se aburre soberanamente en Abu Dhabi"Pobret Juancar. Es veu que la suite presidencial de l'hotel més luxós d'Abu Dhabi se li fa petita. I que el complex amb badia natural privada i platja de més d'un quilòmetre li fa nosa. Que la suite de 680 metres quadrats a més de 12.000 euros la nit, plena de marbre, or i tapissos és com una petita presó. Que tant li fa el majordom que té al seu servei 24 hores al dia. Que els 14 restaurants, famosos pel seu champagne i caviar, no l'alimenten prou. Que.... Millor no seguir.

joan carles riu

Joan Carles (Efe)

Joan Carles diu que el tercer hotel més car del món no és com la España de sus amores i que troba a faltar navegar per Sanxenxo. "Se encuentra muy solo en Abu Dabi. Por mucho lujo que tengas, si estás solo te aburres, es deprimente. Juan Carlos ha viajado acompañado por su equipo de tres policías de seguridad y ya, nadie más. Así que se encuentra muy solo y sin mucha cosa que hacer", diuen fonts properes al citat mitjà. Què diuen que fa el pare de Felip tot aquest temps? "Pasa el día en sus habitaciones y en el gimnasio. Su rutina en Abu Dabi es sencilla y no hace nada distinto a lo que hacía en sus últimos tiempos en Zarzuela, cuando la pandemia le obligó a quedarse dentro del reciento y su soledad se hizo más patente que nunca".

joan carles tristot

Joan Carles (TVE)

El poeta Rubén Darío va escriure que la princesa está triste, ¿qué tendrá la princesa? No sabem què li passava a la princesa, però sí sabem què té el rei Joan Carles: uns borbons que se'ls trepitja. I la claca anar-li rient les gràcies parlant de que es deprimente. Miserables.