A la Princesa Elionor se li acaba la tendresa de la infància i l'adolescència. Més ben dit, "se l'acaben". L'hereva de la corona espanyola és a punt de complir 15 anys, però el món adult comença a acorralar-la, gràcies a l'anacrònic estil de vida dels Borbons. Felip i Letícia tenen el seu futur "atado y bien atado", sempre i quan la monarquia sobrevisqui als escàndols de la Família. La nena, estudiant de 4art d'ESO i confinada a palau per un positiu en la seva classe de l'elitista Colegio Santa María de los Rosales, aviat haurà de canviar el seu uniforme escolar i el seu 'look' infantil made in 'mamá' per un altre vestuari: el de militar. Haurà de fer la 'mili' si vol ser reina, i a casa seva no estan disposats a renunciar-ne. Ja ho va dir la seva mare a una adolescent que li demanava pel seus somnis de futur: "no lo que quiera, si no lo que debe ser"

rei Felip VI vestit militar riu GTRES

rei Felip VI vestit militar riu GTRES

Elionor Sofia coronavirus @casareal

Elionor Sofia coronavirus @casareal

Ho explica el diari El Español: "Leonor hará la mili: el Rey quiere, Letizia diría sí". La Zarzuela, sempre a l'avantguarda de la modernitat, esperona la seva filla per a que entri a l'exèrcit i faci el servei militar. Va deixar de ser obligatori fa gairebé 20 anys, però això només afecta als plebeus. A Can Borbó, sí o sí. Els caps d'estat espanyols són capitans generals dels exèrcits, i això passa per la instrucció militar. Supermodern tot. Aquest futur de fusells, vestits de camuflatge, cantines i casernes és de les poques coses que equiparen l'Elionor amb d'altres princeses europees, com ha estat el cas d'Elisabet de Bèlgica aquests dies. Mira que tenien coses bones per imitar, però no: es queden amb la part més rància. Tot i que a Espanya sempre se superen: "Tampoco sería un despropósito, incluso, que pasaran un tiempo por la Guardia Civil." Per què no, oi? Felip està entusiasmat i vol que la filla segueixi les seves passes, i algun dia poder tenir l'armari ple de disfresses per lluir-los en ocasions especials. La mare hauria acceptat aquest destí, tot i que intentarà endarrerir-lo al màxim. Però sense galons ni medalles no hi haurà ni tron ni 'sueldazo nescafé'. I per aquí no passa.

desfilada elionor felip hispanitat efe

Elionor Felip desfilada hispanitat EFE

felip leticia desfilada militar 12 octubre gtres

Felip Letícia desfilada militar 12 octubre GTRES

Princesa Elionor temperatura escola GTRES

Princesa Elionor temperatura escola GTRES

No han fotut ni brot ajudant durant la pandèmia, però la volen al capdavant de la tropa. Estil Borbònic 100%. Elionor, et recomanem repetir alguns cursos de Batxillerat, o fer-te insubmisa. T'anirà molt millor.