Tots els adolescents van tornant a classe després del parèntesi del coronavirus però hi ha un grup especial  que mereixen l'atenció dels mitjans: les princeses. Cada Casa Reial europea té fills que han de tornar a classe i la manera com ho fan és un símbol de la imatge de cada Corona. A Bèlgica les classes ja han començat i els reis Felip i Matilde han acompanyat el primer dia a Elionor de Bèlgica, la princesa de 12 anys. El seu look impecable i juvenil, normal, fa avergonyir la monarquia espanyola que tria uns looks per Elionor d'Espanya de nena pija i infantilitzada d'escola d'elit. Comparin les dues Elionors:

ELIONOR DE BÈLGICA TORNA A ESCOLA:

princesa belga torna escola GTRES

La reina Matilde duu Elionor a classe, GTRES

ELIONOR D'ESPANYA TORNA A ESCOLA:

leticia elionor cole gtres

Letícia duu Elionor a classe (2019), GTRES

L'obsessió de Letícia és fer passar la seva filla, que farà 15 anys a l'octubre, per una nena petita. A Bèlgica vesteixen la princesa adolescent amb texans, bambes blanques sense mitjons, rellotge enorme i roba esportiva. A Espanya opten perquè l'hereva vagi d'uniforme de nena rica amb sabates negres, mitjons alts, faldilla amb camisa blanca i jersei al setembre. Tota una declaració d'intencions. La noia és rica, elitista i sobretot diferent de la majoria de les adolescents espanyoles. La comparació deixa en mal lloc Letícia i eleva els reis de Bèlgica:

reis belgues i elionor GTRES

leonor primer dia cole efe

Elionors d'Europa al col·le, GTRES

Cap detall no es deixa a l'atzar. Ho evidencia un símbol específic de la corona espanyola: les motxilles. A Brussel·les la princesa va sense cap símbol polític o religiós però a Espanya la nena Elionor va amb la bandera d'Espanya a la motxilla del col·le:

motxilla elionor belgica gtres

Detall motxilla Elionor de Bèlgica, GTRES

motxzilles

Detall motxilla Elionor d'Espanya, GTRES

Elionor rojigualda. I el detall que només la filla gran llueix bandera. La infanta Sofia va amb un goril·la de peluix blau. L'adoctrinament adolescent només a la corona espanyola. Letícia rep les notes al setembre: suspesa.