A poques setmanes de la coronació de Carles III, la felicitat de Camilla Parker-Bowles s'ha vist entelada per la mort d'una persona molt propera al seu cercle familiar, el seu cunyat Simon Elliot. D'acord amb el 'Daily Mail', Elliot, empresari i terratinent, va estar casat durant 50 anys amb Annabel Elliot, la germana petita de Camilla, i va morir als 82 anys després de patir una llarga malaltia. Durant els actes fúnebres del cunyat de Camilla Parker-Bowles, la policia va acordonar les carreteres de Stourpaine, situat al comtat de Dorset, perquè el fèretre recorregués el poble natal d'Elliot. Després, els familiars i amics propers de l'empresari es van reunir en l'església de la Santíssima Trinitat per donar-li l'últim adeu abans de dirigir-se al White Horse Inn.

Fonts properes a la reialesa britànica van revelar en una conversa amb 'Independent' que Simon Elliot era reconegut entre el seu cercle d'amics pel seu caràcter tranquil i plàcid. "(Simon) va demostrar una gran valentia en els seus últims mesos. Els seus familiars i amics estan desconsolats per haver perdut aquest home, un autèntic exemple de lleialtat. Era una font de sentit comú i saviesa. És una pena que se n'hagi anat tan aviat", va revelar l'informant.

D'altra banda, el tabloide 'The Sun' va informar que Annabel i Simon Elliot estaven tan units a Carles III i a Camilla Parker-Bowles que ambdós van assistir a la lluna de mel de la parella al Castell de Balmoral el 2005. El 'Independent' també va fer eco d'aquesta notícia en comunicar que "la nit de noces (de Carles i Camilla), el servei va parar la taula per a quatre en lloc de per a dos", confirmant així la gran amistat que existia entre ambdues parelles. A més, en 2021 Elliot va acompanyar la seva cunyada Camilla i el príncep Carles a l'estrena de l'última pel·lícula de la saga de James Bond, 'Sense temps per morir', i el setembre de 2022 va ser un dels assistents al funeral d'Estat de la reina Isabel II.

Annabel Elliot, germana de Camilla Parker-Bowles, pateix la pèrdua del seu marit

La germana petita de la nova reina d'Anglaterra, Annabel Elliot, va estudiar Belles Arts a Florència, Itàlia, és antiquària i es desentrampa com a dissenyadora d'interiors, pel que ha treballat diverses vegades en algunes de les propietats dels Windsor, incloent a Dumfries House. Annabel es va casar amb Simon quan ella tenia 23 anys i van estar casats durant 50 anys, així que la seva mort ha estat un cop molt dur per a ella. D'aquest matrimoni van néixer els seus tres fills: Alice, Catherine i Ben Elliot, que és reconegut en l'escena política britànica després d'haver renunciat a la presidència del partit Tory després de la designació de Liz Truss com a primera ministra britànica el 2022.

El mes d'agost passat, la reina Camilla també va haver d'enfrontar-se a la mort d'un dels seus cosins, Charles Villiers, qui va ser trobat mort a l'hotel Marylebone després d'haver pres la decisió de treure's la vida. El 2014, Mark Shand, germà de Camilla, va morir tràgicament després d'haver tingut una caiguda a Nova York.