En les últimes setmanes, la notícia del suposat affaire del príncep Guillem amb l'aristòcrata Rose Hanbury ha donat molt de què parlar al Regne Unit. I és que, segons els tabloides britànics, el fill gran de Carles III hauria celebrat el Dia de Sant Valentí amb la seva amant i no amb la seva esposa, Kate Middleton. Notícia que es va viralitzar ràpidament en la premsa internacional. Ara, diverses setmanes més tard, ha sortit a la llum la notícia que Camilla Parker-Bowles és la 'xivata' que ha donat a conèixer la infidelitat de Guillem per una insòlita i inesperada raó que involucra un dels seus dos fills.

Segons algunes fonts properes a la reialesa, l'esposa de Carles III estava al corrent de la infidelitat del príncep Guillem i hauria estat ella la responsable d'encobrir aquest romanç entre l'hereu al tron britànic amb la marquesa de Cholmondeley. Tanmateix, aquesta mostra de 'lleialtat' cap al príncep Guillem no era més que una façana, ja que ara, a tan sols dos mesos de la seva coronació com a reina, alguns informants han revelat que va ser la pròpia Camilla qui va filtrar als mitjans de comunicació la notícia de l'affaire entre Guillem i Hanbury.

Malgrat que els prínceps de Gal·les no han donat declaracions recents sobre aquest nou escàndol i han preferit continuar complint amb la seva agenda oficial, el cert és que la premsa britànica ha estat rebent informació d'una font molt confiable dins de l'entorn dels Windsor, específicament del departament de comunicacions de Camilla Parker-Bowles. Ara bé, segons els tabloides, la veritable raó que Camilla revelés aquest romanç secret és perquè vol excloure'l de la reialesa, de la mateixa manera que ho va fer amb Harry, perquè el seu fill, Tom Parker-Bowles, pugui tenir la possibilitat de convertir-se en l'hereu al tron.

Els plans de Camilla Parker-Bowles perquè els seus fills formin part de la reialesa britànica

Camilla Parker-Bowles, qui es coronarà com a reina del Regne Unit el pròxim 6 de maig, ha creat un pla despietat perquè el príncep Guillem decideixi seguir els passos del seu germà Harry i renunciï al seu títol com a príncep de Gal·les. D'aquesta manera, tindria una possibilitat més gran de convèncer Carles III perquè novament faci modificacions en la línia de successió al tron i puguin incloure els seus dos fills, Tom i Laura Parker-Bowles. De fet, Camilla no només vol que els seus fills comptin amb els seus propis títols nobiliaris, sinó que té la intenció que es converteixi en rei, per la qual cosa ho ha estat preparant durant molts anys per quan arribi aquell moment.

I encara que Tom i Laura han intentat mantenir un perfil baix en romandre allunyats dels escàndols de la Casa Reial i enfocar-se en les seves pròpies carreres relacionades amb el món de l'art i la gastronomia, el cert és que Camilla no està disposada que el seu llegat no transcendeixi dins de la institució, així que farà el consideri necessari perquè els ciutadans s'adrecin als seus fills amb el tractament d'Altesa reial'.