Camilla Parker-Bowles ha protagonitzat un nou escàndol a menys de dos mesos de la coronació de Carles III. Ara, s'ha donat a conèixer la notícia que la nova reina ha mogut tots els fils perquè Archie i Lilibet, els fills del príncep Harry i Meghan Markle, no assisteixin a la cerimònia, malgrat que els ducs de Sussex finalment sí que van ser convidats. D'acord amb el 'Daily Mail', el príncep Archie i la princesa Lilibet no van ser convidats a causa que, segons el protocol real, els nets de Carles III no compleixen l'edat mínima requerida per assistir a la cerimònia, ja que podria ser una mica tediosa per a ells. Per aquesta raó, els petits s'hauran de quedar a cura de les seves mainaderes mentre els seus pares assisteixen a la cerimònia que es realitzarà a l'Abadia de Westminster.

Tanmateix, aquesta exclusió dels fills de Meghan i Harry va desencadenar un allau de crítiques per a la Família Reial, ja que els cinc nets de Camilla Parler-Bowles sí que van rebre una invitació per part del Palau de Buckingham i fins i tot han estat elegits perquè exerceixin un paper protagònic durant la coronació. I és que, segons ha transcendit, l'esposa del nou monarca vol que els seus cinc nets, Lola (15), Eliza (15), Freddy (13), i els bessons Louis i Gus (13), siguin els encarregats de sostenir el dosser sobre ella mentre l'arquebisbe de Canterbury la ungeix amb oli sagrat de mirra. En les coronacions anteriors, les duquesses eren les encarregades de dur a terme aquest paper, però ara Camilla ha canviat aquesta tradició.

Segons algunes fonts properes als ducs de Sussex, aquesta acció per part de Camilla podria incrementar el distanciament de Meghan i Harry amb la Família Reial britànica, ja que seria considerada com una nova insolència, malgrat que fa tan sols uns dies la pàgina web oficial de la Royal Family va actualitzar els noms d'Archie i Lilibet en assignar-los els seus respectius títols de prínceps.

Els Windsor li aplicaran la llei de gel als Sussex el dia de l'aniversari del príncep Archie

En cas d'assistir a la coronació de Carles III, el príncep Harry i Meghan Markle passaran mig dia amb el seu fill Archie, que estarà celebrant el seu quart aniversari. Després assistiran a l'Abadia de Westminster, però només per mostrar respecte davant del nou monarca, sense participar en cap part de la cerimònia i tampoc tindran l'oportunitat d'aparèixer a l'icònic balcó del Palau, ja que molts membres de la Família Reial no desitgen tenir cap tipus de contacte amb la parella i li aplicaran la llei del gel.

D'altra banda, dos dels fills del príncep Guillem i Kate Middleton sí que han estat convidats a la coronació de Carles i Camilla. Es tracta del príncep George, de 9 anys, i la princesa Charlotte, de 8 anys. Tanmateix, encara no s'ha confirmat que l'inquiet príncep Louis, el fill menor dels prínceps de Gal·les, assisteixi a l'esdeveniment, ja que podria cansar-se molt ràpid de la cerimònia.