Kate Middleton es rebel·la contra la Corona, al protagonitzar una forta discussió amb Carles III pel paper del seu fill George, príncep hereu i segon en la línia de successió al tron britànic, en la cerimònia de coronació que es durà a terme a l'Abadia de Westminster, Londres, el proper 6 de maig. Segons va informar 'The New York Post', la princesa de Gal·les es va molestar amb el seu sogre per haver-li donat una responsabilitat molt gran el seu fill George en el què serà l'esdeveniment més important de la monarquia britànica en els últims setanta anys. Middleton va expressar la seva preocupació davant de la pressió que pot sentir el seu fill de tan sols nou anys en aquest magne esdeveniment, així que li va exigir al nou monarca que no li doni tantes responsabilitats al petit.

Com era d'esperar-se, el primogènit d'Isabel II no va reaccionar per a gens bé amb aquesta imposició per part de Kate, ja que s'hauria enfadat amb ella en no acceptar les normes i els protocols conservadors de la Corona, ja que tots i cadascun dels membres de la Família Reial han hagut d'aprendre a manejar la pressió i assumir grans responsabilitats a molt curta edat, per la qual cosa no considera que el príncep George hauria de ser l'excepció.

No obstant això, Kate Middleton va manifestar que està molt ansiosa pel paper públic que exercirà el seu fill en la coronació, per la qual cosa no va dubtar a enfrontar-se a Carles III i a Camilla Parker-Bowles per defensar el seu fill en no exposar-lo a tan curta edat a l'ull mediàtic. De moment no se sap si Carles III reconsiderarà el paper del seu net en la cerimònia de coronació, ja que el comitè organitzador no ha fet cap tipus de modificació en la planificació de l'esdeveniment.

De fet, l'esposa del príncep Guillem no és l'única que pensa que el príncep George no s'hauria de fer càrrec d'una responsabilitat tan gran als seus nou anys. Alguns mitjans locals han assenyalat que el petit hauria de tenir un paper més adequat per a la seva edat perquè no es repeteixi el succeït amb els prínceps Guillem i Harry, els qui van ser obligats a representar a la Casa Reial des de la seva infantesa. Una cosa que en el seu temps va generar un gran rebuig cap als membres de la reialesa per haver involucrat uns nens en les obligacions del Palau.

Les fortes discussions entre Kate Middleton i el príncep Guillem quan estan sols

Segons explica Tom Quinn, extreballador del Palau de Buckingham, al seu llibre 'Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family', les discussions dels prínceps de Gal·les solen acabar molt malament. "No tot és dolçor. Tenen baralles terribles en les quals es donen coses. Kate pot semblar una persona molt tranquil·la, i Guillem també, però no sempre és cert", va dir en una entrevista per a 'Fox News'. "Guillem i Kate, com totes les parelles, es barallen, es criden i es diuen coses desagradables, però Kate és una pacificadora per instint i Guillem sempre cedeix", va agregar.