Com ha canviat la pel·lícula amb una setmana de diferència. Si diumenge passat la reina Letícia impedia amb ungles i dents que la seva sogra, la reina Sofia, posés la mà al damunt a les seves filles a la catedral de Palma, avui, set dies després, ha fet tot el possible perquè Elionor i Sofia filla no deixessin anar la mà de la iaia.

leticia sofia nenes 2 efe

Efe

leticia sofia nenes 3 efe

Efe

Letícia està disposada a tot per tornar a ser vista com l'esforçada reina que mira pel futur del país i la monarquia. Però sembla que cada passa que fa té un excés de càlcul que potser no l'afavoreix tant com ella es pensa. Des que va humiliar la seva sogra als ulls de tothom enretirant la mà a la reina Sofia de les seves filles, sap que és a l'ull de l'huracà. Tothom ha pres partit. I ho ha fet per la pobra Sofia, una venerable àvia a qui no li deixen veure ni acaronar les seves netes. Fins i tot Pilar Rahola va assegurar al Preguntes freqüents sentir pena per la iaia Sofia.

leticia sofia nenes 6 efe

Efe

Des del Letiziagate, la Reina ha hagut de sentir com reclamaven que el rei Felip es divorciï d'ella o com li cridaven "floja, antipática i borde" a la sortida d'un acte. Vol que li tornin a regalar les orelles i que la societat caigui novament rendida als seus peus. I sap que per fer-ho, necessita tornar a guanyar-se l'afecte de la seva sogra, la reina emèrita Sofia. Ahir van operar el rei Joan Carles del genoll. I ahir ja va anar Letícia a l'Hospital Sanitas de la Moraleja del bracet de Sofia. Li va obrir la porta a la seva sogra, li va fer gestos carinyosos... Tot suma. Però això no va servir perquè el rei la volgués veure a l'habitació ni que la infanta Elena accepti el paripé que fa, utilitzant una abnegada Sofia que sempre és allà per salvar la Casa Reial. De fet, Letícia i Felip, amb les nenes i Sofia, han arribat quan Elena ja havia sortit de l'hospital. 

leticia sofia nenes efe

Efe

Però l'operació hipocresia només havia fet que començar. Curiós que tot i no suportar-se amb els seus sogres, vagi dos dies seguits a veure Joan Carles a la clínica. I per una simple operació de genoll... Per si els espectadors no en van tenir prou veient-la ahir fent-se l'amiga íntima de la mare del seu marit, avui hi ha tornat. Però avui ja ha posat totes les fitxes damunt la taula. All in. Avui Letícia ha portat les nenes i l'àvia. Totes juntes. Com una excursió al camp. Anem a veure l'avi i a demanar pollastre a l'ast. La família feliç. A més, s'ha preocupat molt que les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, fossin de la mà de la reina Sofia en tot moment, des que han sortit del cotxe fins que han travessat la porta de l'hospital, passant pel posado de rigor davant els mitjans. Fins i tot Elionor semblava encantada de la vida d'anar agafada de la mà de la iaia.

leticia sofia nenes 4 efe

Efe

I Felipe? Probablement seguint indicacions de Letícia, en tot moment anava avançat sense entorpir la imatge de les dues reines i de les nenes petites. En aquesta qüestió sap que té un paper d'estrassa i que per molt rei que sigui, qui talla el bacallà, com a mínim en aquest tema, és la seva dona. De fet, ni s'atreveix a pronunciar-se sobre el que tothom s'està preguntant en veure aquestes imatges d'avui, comparant-les amb les de diumenge passat. D'entre tots els companys periodistes, només la reportera del programa Socialité de Telecinco, s'ha atrevit a fer-li la pregunta que ens fem tots.

periodista socialite

felipe periodistes hospital efe

Efe

Després que Felipe informés que el seu pare està a planta, Giovanna González, la periodista de Mediaset, li ha preguntat al rei si ara donaven aquesta imatge d'unitat per compensar la imatge donada la setmana passada. Però el rei ha callat. Això no toca. Ha saludat, i ha girat cua amb la seva dona i filles cap al cotxe. Potser el dia que parli i expliqui el que realment li passa pel cap, Letícia sortiria esquilada. Per cert, tornarà demà Letícia a l'hospital amb la reina Sofia? A qui portarà demà? A la infanta Cristina? S'admeten apostes...