El viatge oficial en solitari de la reina Letícia per terres mexicanes ha deixat molts titulars. Només hi ha estat tres dies, però els ha aprofitat al màxim. De fet, el raper de The Black Eyed Peas va aconseguir que es marqués un ball en un sopar oficial, desmarcant-se del protocol habitual. Ja s’ha acomiadat -d’allò més compungida- del país que tant s’estima, però allà encara tenen ben present la seva visita.

S'han comentat molt els seus conjunts de roba, però aquesta vegada han estat els seus braços els protagonistes. No és el primer cop que això passa, de fet s’està convertint en una tònica habitual. Si durant el seu viatge al Regne Unit molts mitjans internacionals van destacar la tonificació de la seva musculatura, ara són els mexicans els que han escrit articles al respecte.

Moltes revistes s’hi han fixat, en aparèixer unes fotos de la Reina saludant els convidats en què se li veien els músculs molt marcats. “Els braços han sorprès, contradient-se amb les constants crítiques sobre la seva prima figura”, asseguren.

Letícia festa a Mèxic 2  EFE

EFE

La premsa ha alabat la figura de Letícia, titllant-la la revista Quién de “guapa, saludable i súper forta”. Arribant a l’extrem d’escriure peces sobre la seva rutina de gimnàs. És a dir, explicant als lectors què han de fer per aconseguir uns braços així.

L’edició mexicana de la revista Instyle ha publicat un article amb els exercicis a realitzar. Fer flexions contra la paret, realitzar estiraments amb una banda elàstica i fer planxes. Tot amb un seguit de repeticions durant cinc dies a la setmana.

Són aquests els exercicis que fa la reina Letícia? S’ha convertit en una habitual del gimnàs?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat