Ja fa dies que des d'En Blau informem que la reina Letícia està al corrent de tot pel que fa a xarxes socials. Amant de tenir-ho tot controlat, el que es fa i no es fa a palau, el que es diu o no es diu a Zarzuela, no només té els tentacles posats a casa, sinó que també vol tenir-ho tot sota control pel que fa al que publiquen els altres. Per això té un ull posat d'estrangis en algunes xarxes socials alienes, a veure què diuen d'ella o de les seves filles. Per exemple, a Instagram, on es diu que la reina té un perfil fals per fer de tafanera sense que la reconeguin o vulguin interactuar amb ella. Fa uns dies, la presentadora catalana Núria Marín tenia claríssim que la reina la segueix, potser perquè de tant en tant publica vídeos sobre royals i aspectes del cor a les reialeses europees, per descomptat, també sobre els Borbons. La presentadora lleidatana va dir a TV3 que "ella em segueix des d'un compte secret, n'estic segura. No rieu, jo ho crec, té un perfil fals per seguir a la gent. Em va passar amb l'internat de l'Elionor, que jo els mirava i estava descobrint coses... Em van blocar i ja no vaig poder entrar més a tafanejar".

Vaya, vayita, com se les gasten a Zarzuela. "Dispone de una cuenta personal, a través de la cual está al tanto de la actualidadNo figura su nombre para evitar ser reconocida, y ni tampoco aparece una foto en el perfil, pero está al tanto de la actualidad que se publica en esta red”. Letícia, fisgonejant, stalkejant, segons Monarquía Confidencial. Quins comptes? Per exemple, el de la neboda del seu marit, "la reina sigue de cerca los eventos profesionales a los que asiste su sobrina Victoria Federica", o el d'un actor, músic i youtuber de 28 anys, Mario Marzo, que feia de 'Lucas' a la sèrie Los protegidos, i que explica què li va dir en privat quan van coincidir recentment en un acte: ""¡Mario! ¡Qué ilusión verte! ¿Cómo estás? Me hacéis muchísima gracia tu mujer y tú, que es tan alta. ¿Luca se llamaba tu hijo, no? No eres un influencer como tal, eres actor, pianista, tienes algo dentro. ¡Cómo no voy a saber de ti! ¡Si te sigo en Instagram!"... vídeo que sospitosament ha esborrat d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Marzo (@mario_marzo)

Letícia, tafanera... i sense donar la cara. No només s'ha creat un perfil fals sinó que va mirant què publiquen els altres. Sobre aquesta mania n'han parlat al programa La Roca de la Núria Roca a La Sexta. I allà, el marit de la presentadora, Juan del Val, no s'ha callat a l'hora de destrossar el que fa molta gent, probablement Letícia també, a xarxes: tenir el perfil tancat i privat: "¿Pero esto qué mierda es?". Un altre col·laborador, Berni Barrachina, molt més entusiasmat que Del Val: "Ojalá nos siga". Però qui sens dubte ha anat més enllà ha estat Sara Ramos, que no s'ha mossegat la llengua parlant de Letícia amb uns termes atrevits i faltons, una descripció que ha fet de la reina que segur que no li agradarà escoltar a l'asturiana. I és que mentre al programa s'està dient que és "obvio" que Letícia estigui a IG d'amagatotis, on "tiene hijas que tendrán cuenta, ella vive en el mundo, entrará en las redes sociales y brujuleará y mirará", Ramos s'ha mostrat indignada i ha deixat anar una definició de la reina que, si més no, crida l'atenció: "Es una mirona de Instagram, esa gente me pone nerviosísima. Si estás, estás. Entrar ahí solo a mirar no".

la roca
'La Roca' / Sexta

Mirona... sort que han especificat de Instagram...

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!