Des d'En Blau confessem la nostra devoció per la gran Núria Marín. La presentadora lleidatana, després de molt de temps deixant-se veure per Telecinco, amb programes com Socialité Sálvame, ha tornat a casa, on se sent com peix dins l'aigua, i ara els espectadors catalans tenim la sort de poder-la gaudir en diferents propostes. La veiem sovint col·laborant amb l'Està passant, al costat del Queco Novell i companyia, esvalotant cada setmana al personal. També la podem gaudir al programa de cites Love cost, el dating show que es pot veure a la plataforma 3Cat, una mena de pupurri entre Sis a traïció Amor a primera vista, actualitzats. I ara, per acabar-ho d'adobar, acaba d'escriure el llibre Soy Afrodita, on una noia, la Paula, després d'enxampar el seu nòvio posant-li les banyes, se'n va de creuer amb una amiga seva per les illes gregues.

llibre
 

De banyes en saben molt a la monarquia espanyola. La reina Sofia no passa per la porta, el seu marit tarambana és un faldiller com n'hi ha pocs entre les reialeses europees. Pel que ha deixat caure els darrers mesos Jaime del Burgo, Felip tampoc no pot dir que la seva dona Letícia li hagi estat fidel en tot moment. Els Borbons són, per raons òbvies, un dels temes dels quals més li agrada parlar a la Núria. Ho fa sovint a xarxes, regalant als seus seguidors algunes reflexions imprescindibles sobre els reis i la seva família, vídeos sensacionals d'una matèria, el cor, i la reialesa, que apassiona la presentadora catalana.

La Núria ha anat de convidada al Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a la nit a TV3 i a banda de parlar del seu llibre, com Paco Umbral, també ha parlat de la família reial. Reconeix que li ha fet arribar el seu Soy Afrodita a la reina Letícia, una àvida lectora, així com també a les seves filles, Elionor i Sofia. Fins i tot li ha fet una dedicatòria personalitzada on li parla de tu: "Ella és periodista igual que jo. Li he tractat de tu a la dedicatòria". I quan parlava d'això, ha sorprès amb la seva certesa confessada al presentador. Tot i que no ha parlat mai cara a cara amb l'asturiana, Marín està convençuda que "ella em segueix des d'un compte secret, n'estic segura"... "O sigui, tu creus que Letícia és 'ramones23'?", deixa caure sorneguer Ustrell. I ella, erre que erre: "No rieu, jo ho crec, té un perfil fals per seguir a la gent" sense que sàpiguen que els està seguint, per veure què diuen a les xarxes. En aquest punt, explica que hi ha qui no vol que sàpiguen que els estàs investigant o fent periodisme: "Hi ha qui si veu que l'estàs investigant, et bloqueja perquè no vol que l'estiguis veient. A mi m'ha passat vàries vegades". I atenció amb qui li ha passat: "Em va passar amb l'internat de l'Elionor, que jo els mirava i estava descobrint coses... Em van blocar i ja no vaig poder entrar més a tafanejar":

Vaya, vayita... Com se les gasten a Zarzuela... Els tentacles de Letícia són allargats.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!