Aquest dissabte, al "Col·lapse de TV3 de Ricard Ustrell, la presentadora catalana Núria Marín va dir que està convençuda que la reina Letícia la segueix a xarxes, perquè fa vídeos a TikTok sobre royals i monarquia, i que per seguir què feia Elionor al UWC Atlantic College de Gal·les, la van bloquejar: "ella em segueix des d'un compte secret, n'estic segura"... "O sigui, tu creus que Letícia és 'ramones23'?", li preguntava el presentador. I ella: "No rieu, jo ho crec, té un perfil fals per seguir a la gent. Em va passar amb l'internat de l'Elionor, que jo els mirava i estava descobrint coses... Em van blocar i ja no vaig poder entrar més a tafanejar".

Sobre aquesta qüestió, fonts de Casa Reial han explicat a Monarquía Confidencial que d'estrangis, de manera extraoficial, la reina Letícia sí que navega a Instagram, fent-ho d'incògnit, perquè ningú sàpiga que és ella: “Dispone de una cuenta personal, a través de la cual está al tanto de la actualidadNo figura su nombre para evitar ser reconocida, y ni tampoco aparece una foto en el perfil, pero está al tanto de la actualidad que se publica en esta red”. Letícia, fisgonejant, stalkejant. Quins comptes? Per exemple, el de la neboda del seu marit, "la reina sigue de cerca los eventos profesionales a los que asiste su sobrina Victoria Federica". Ara, però, hem sabut algú més a qui segueix, un actor, músic i youtuber de 28 anys, Mario Marzo.

prot
Mario Marzo a 'Los protegidos' / Antena 3

Nascut a Madrid, poadcaster, pianista i intèrpret, a Marzo l'hem vist fent el paper de 'Lucas' a Los protegidos. Encara no té una carrera, diguem, que para lanzar cohetes, per això sorprèn que la reina el segueixi a ell a IG. I no només això, el segueix i ho sap tot sobre ell, cosa que l'ha fet al·lucinar. Es van trobar en un acte recent de la fundació dels premis Princesa de Girona i la conversa que van tenir el va deixar de pedra. Explica que se li va acostar i ho sabia tot d'ell, se li adreça pel seu nom... i li pregunta pels seus fills acabats de néixer, fins i tot, sabent com es deien, i per la seva dona i un detall, que és més alta que ell (la seva parella és la violinista i exmodel Ana Campo): "¡Mario! ¡Qué ilusión verte! ¿Cómo estás? Me hacéis muchísima gracia tu mujer y tú, que es tan alta. ¿Luca se llamaba tu hijo, no? No eres un influencer como tal, eres actor, pianista, tienes algo dentro. ¡Cómo no voy a saber de ti! ¡Si te sigo en Instagram!":

Letícia seguint Mario Marzo... la reina no deixa de sorprendre.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!