Des que es va anunciar la separació de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, s'ha estat especulant sobre l'acord de divorci. El motiu de tanta espera era que Irene Urdangarin, la seva filla petita, havia d'assolir la majoria d'edat per firmar l'acord a la notaria. Tanmateix, els experts a Casa Reial afirmen que tot podria haver-se aturat. I encara que ha passat molt des que va esclatar la polèmica infidelitat de l'exesportista, la germana del rei Felip VI comparteix dades personals per desfer-se d'Ainhoa Armentia.

Que la infanta Cristina no perdoni Iñaki Urdangarin i vulgui acabar amb la seva nova xicota, Ainhoa Armentia, no és sorpresa. De fet, en els últims mesos s'ha encarregat de fer pinya  amb els seus fills i la mare de l'exduc de Palma, Claire Liebaert. La posició de la matriarca en la situació sentimental i familiar que va desencadenar la ruptura dels Urdangarin Borbón és molt complicada. Manté una relació molt estreta amb què encara és esposa del seu fill. Així que està dividida entre l'amor pel seu fill i la lleialtat a la seva nora, que està molt pendent d'ella.

Ainhoa Armentia
Ainhoa Armentia

Davant d'aquesta disjuntiva, la filla dels reis emèrits va aprofitar per deixar malament Ainhoa davant de la seva sogra. T'expliquem els detalls.

La infanta Cristina treu de combat a Ainhoa Armentia, Claire Liebaert la detesta

Cristina va ser a Bidart amb Miguel i Irene, va estar acompanyada de Claire i altres familiars d'Urdangarin. Després que es donés a conèixer la separació dels exducs de Palma, la sogra de la infanta va mantenir el contacte i, sobretot, el suport. Tant així que, inclusivament, va arribar a trucar al seu fill per demanar-lo que torni amb la seva dona. I encara que aquesta petició no va assortir l'efecte esperat, això no va destruir la proximitat que existeix entre sogra i nora. Van ser fotografiades gaudint a l'aire lliure, preses de la mà, abraçades i molt felices.

Claire Liebaert
Claire Liebaert

En aquest context es van posar al dia respecte a l'estat de la família després de tot el que va passar. I entre altres coses, la germana d'Elena va aprofitar per confessar-li a Liebaert que els seus fills no volen tenir cap tipus de relació amb Ainhoa Armentia. A la que més li costa assimilar el divorci és a Irene, que odia profundament a la parella del seu pare i no vol tenir cap tracte. Els fills consideren que aquesta dona va entrar a la vida del seu progenitor amb intencions fosques, volent aprofitar-se del seu vincle amb la reialesa. A més, estan conscients del dany que li va ocasionar a la seva mare.

L'octogenària no es va mostrar del tot sorpresa, ja que està al corrent que Armentia té mala reputació a Vitòria. No hi ha res a fer, ella desitja guardar les distàncies, encara que estimi molt el seu fill. Quan la premsa li va preguntar si hi havia matrimoni a la vista després de la reunió familiar a Ginebra, va fer un gest que no va passar desapercebut.

Ainhoa Armentia ho tindrà molt difícil quan finalment la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin es divorciïn, a causa que no comptarà amb l'aprovació de Claire Liebaert.