L'espera se li està fent llarga a Iñaki Urdangarin. L'exjugador d'handbol fa ja gairebé tres mesos i mig que espera que la infanta Cristina firmi els papers del divorci. Concretament, des del passat 5 de juny. La parella volia evitar qualsevol filtració de la seva separació, i per a això van haver d'esperar que Irene, la filla menor de la família, complís 18 anys. D'aquesta forma, podrien divorciar-se en un notari sense haver de passar pel tribunal, evitant les esmentades filtracions.

Les presses d'Iñaki tenen a veure amb diversos motius. Un d'ells és que vol fer vida normal amb la seva nova parella, Ainhoa Armentia. Començar a fer la seva sense tenir el divorci podria ser perjudicial per als seus interessos. No vol escalfar l'ambient. Sobretot pel que concerneix l'altre motiu destacat: els diners.

Iñaki Urdangarin vol concloure com més aviat millor el divorci amb la infanta Cristina

Perquè d'acord amb les informacions que va revelar el periodista Juan Luis Galiacho i que han corroborat altres mitjans, Iñaki ha reclamat dos milions d'euros i una pensió vitalícia de 25.000 euros mensuals a canvi de guardar silenci sobre els secrets que coneix de la casa reial després de divorciar-se. És la manera de venjar-se d'una casa reial que considera que el va deixar tirat quan va entrar a la presó, ja que allà tots coneixien les seves activitats i les de Joan Carles, però ell va ser l'únic que va pagar amb pena de presó. I un pas en fals amb Ainhoa podria perjudicar l'acord.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

De fet, Iñaki ja havia posat en joc el pacte. Segons elcierredigital, Iñaki va demanar més diners de la quantitat acordada per no explicar unes presumptes infidelitats de la infanta mentre ell va ser a la presó. "El considera que hi va haver 'infidelitats´ de Cristina mentre ell es trobava a presó pel cas Nóos", va recollir el mitjà d'una font. "Urdangarin estaria molest per aquesta raó i estaria demanant més diners. 'Ella serà feliç res més que ens divorciem amb el seu nou amor i jo que....', ha arribat a dir a persones molt properes", va afegir.

Iñaki Urdangarin acusa la infanta Cristina d'infidelitats

Unes sospites d'Urdangarin que han molestat profundament a la infanta, "disgustada i decebuda perquè el seu encara marit pensi així d'ella". A més, sense tenir proves, que es difongui aquesta informació no fa més que embrutar el nom de la filla del rei emèrit Joan Carles I, el que encara senti pitjor la infanta.

Es desconeix si la infanta ha acceptat pagar més. Però queda clar amb la demora de la firma que cap de les peticions d'Iñaki no han fet cap gràcia a Cristina, que considera que la humiliada en tota aquesta història és ella.