Viva la vida és l'expressió que fa servir el rei Joan Carles cada cop que es lliga una famosa. I Viva la vida és el nom del programa de Telecinco que aquest cap de setmana ha destripat moltes dones conegudes, assenyalant-les amb pèls, senyals, vídeos i fotos com a amants del rei. Les tres més reconegudes són Bárbara Rey, Corinna i Marta Gayá. Les posen en foto a mida real al costat de dues més: Paloma San Basilio i una sopresa poc sabuda Antonia Dell Atte:

samants rei joan carles T5

Telecinco

Però el programa va més enllà i dona dos noms de dues famoses, rosses i guapes, presentadores de la competència, TVE. Una també és italiana: Raffaella Carra. De la presentadora d'Hola Raffaella a TVE diu Telecinco: "La cantante, actriz y presentadora italiana habría tenido un affaire con el monarca Juan Carlos en los años 70. Parece que las raíces italianas gustan mucho al emérito". El periodista Juan Luis Galiacho es delata "Juanito tenía un montón de amantes... perdón de amigas. Perdón por la palabra. De amigas...".

raffaella carra gtres

GTRES

Viva la vida es queda a gust parlant d'altres amants possibles que ja havien aparegut a l'estranger segons va recollir En BlauSara Montiel o Pilar Eyre, ambdues desmentides pel mateix programa. En canvi donen les pistes d'una bomba: una famosa presentadora espanyola de TVE. "Muchas han sido las que se han relacionado con el rey como la que le atribuyó Pilar Eyre con la periodista Anne Igartiburu". I expliquen l'anècdota que la reina Sofia va preguntar a Terelu Campos per la presentadora de Corazón corazon perquè s'ensumava que era amant del seu marit.

anne igartiburu GTRES

GTRES

Una altra periodista de Barcelona, Silvia Taulés i el paparazzi Diego Arrabal reconeixen al programa aquesta nova amant de Joan Carles: Anne Igartiburu. No gosen citar-la pel nom: "Falta algún nombre pero no se puede decir. Hay una periodista muy conocida, muy guapa y no es Pilar Eyre. Tiene un corazón muy grande". Juguen amb el nom del programa a TVE d'Anne Igartiburu, Corazón corazón. Una endevinalla absurda ja que el mateix programa Viva la vida ha emès imatges d'Igartiburu pocs minuts abans assenyalant-la com amant del rei. Ara té 51 anys però la relació s'hauria mantingut fa anys quan era més jove.

anne igartiburu Telecinco

Telecinco

El programa es mulla com cap altre no havia fet abans i destapa d'on li ve a Felip enamorar-se d'una presentadora de TVE. Felip tria Letizia Ortiz del Telediario i el seu pare s'allitava, potser alhora, amb una altra presentadora de la mateixa cadena Anne Igartiburu. Trien nòvia posant la tele.  Hola corazones.