S'ha obert la veda contra el rei Joan Carles, en les dues vessants: l'econòmica i la sentimental. Sobre la corrupció a la Corona el diari El País publica el sumari judicial que investiga els 65 milions que va regalar a la seva amant Corinna. El mateix dia, Telecinco encarrega cinc cartells a mida real d'amants del rei Joan Carles per posar-los a plató. El programa Viva la vida dona noms de famoses que s'han ficat al llit del rei quan era cap de l'Estat. I una famosíssima de la premsa rosa surt a la llum com a amant del rei a Barcelona: Antonia Dell Atte.

antonia t5

samants rei joan carles T5

antonia dell atte GTRES

Telecinco / GTRES

De les cinc fotos de un metre setanta vistes d'esquerra a dreta al plató de Telecinco hi ha quatre ja molt sabudes: Bárbara Rey, Marta Gayá, Corinna i Paloma San Basilio. Però Telecinco revela una nova famosa a la llista d'amants: la model italiana Antonia Dell Atte. "Se decía que la casa que Antonia Dell Atte tiene en Barcelona se la está pagando el rey". La italiana, famosa per ser la primera dona d'Alesandro Lequio, és mare del primer fill del comte, Clemente, germà del difunt Álex Lequio. Dell Atte fa molts anys que té pis a Barcelona. a l'Eixample, a Gran via / Roger de Llúria. Allà ha passat tot el confinament.

dellatte insta

Instagram

A Telecinco recuperen imatges d'Antonia Dell Atte i el periodista Juan Luis Galiacho revela l'origen de la relació sentimental: "Fue José Luis de Vilallonga, el biógrafo del rey, quien la introduce en el círculo del monarca. La lleva a su casa de Mallorca y Antonia va a bordo del Fortuna, el barco del rey. El jefe de la Casa del Rey, Sabino Fernández Campo, le tiende una trampa. Hace publicar fotos de Antonia Dell Atte en el barco para llamar al orden al rey. Lo hacía para que no se saliera de madre lo de sus amantes".

galiacho T5

Telecinco

Es desborda la llista de "querides" del cap de l'Estat i la premsa ja no calla. Una més a la llista. Es dona la particularitat que Dell Atte és parent llunyana del rei: estava casada amb el comte Lequio i la mare de Lequio era cosina de Joan Carles. Els borbons són experts en endogàmia. Tot queda a casa. En aquest cas i segons Telecinco, les trobades d'amants entre Joan Carles i Antonia Dell Atte eren al pis de Barcelona. Infidelitats catalanes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat