La llista d'amants del rei Joan Carles és com el seu regnat: llarga. Sobre la multitud que ha passat pel llit reial s'han escrit llibres, articles, guions i tuits, però el que a Espanya és sabut i amortitzat, a França encara sobta. Mitterrand, Chirac o Hollande tenien amants conegudes però són caps d'Estat no heretats. Al país veí els indigna que els espanyols s'empassin la traïció conjugal en algú que no pots triar ni fer fora. La publicació de paper cuixè es diu "Els dossiers negres de la monarquia":

dossiers

Les dossiers noirs de la monarchie

En portada hi surt des d'Elisabet II a Albert de Mònaco passant pel rei caçador Joan Carles. Una metàfora del que caça: senyores madures interessants. En pàgines interiors veiem un quadre de senyores anunciades com amants del rei  que inclou com a mínim dues sorpreses. Hi ha enormes fotos de Bárbara Rey amb poca roba, Lady Di, Pilar Eyre, Sara Montiel i Corinna, de la que es diu que és "organitzadora de safaris". A sota cita Bárbara Rey donant per demostrat que l'any 2017 va rebre més de 3 milions d'euros per no revelar que havia estat amant del rei:

amants rei

Les dossiers noirs de la monarchie

Sara Montiel i Pilar Eyre? De Lady Di se sabia que el rei va flirtejar amb ella quan van convidar els prínceps de Gal·les a Mallorca, però la cosa no va arribar a més. La revista parla de "avances táctiles", és a dir, que la va grapejar. Pilar Eyre surt a la llista. És la periodista que ha destapat dècades de notícies del rei, des de les seves 1500 amants a que Joan Carles porta perruca i sonotone. Espectaculars exclusives d'Eyre que, preguntada sobre el seu presumpte affaire sexual amb l'emèrit, el desmenteix a En Blau: "No es verdad... desgraciadamente, porque le encuentro muy atractivo". 

joan carles riu GTRES

GTRES

El text diu que les dones són "el taló d'Aquil·les" del rei i recorda el llibre del coronel Martinez Inglés que parla de 5000 maitresses (amants). Eyre en té comptades 1500 i la revista francesa cita Sara Montiel (no contrastada) o Marta Gayà (contrastada). Les xarxes estan de conya amb que Eyre fos l'amant catalana secreta del rei:

La revista francesa s'equivoca, l'amant catalana secreta del rei no és Pilar Eyre.  Joan Carles va tenir altres amants catalanes, una molt famosa i milionària, però no és Eyre.