Quan Telecinco va posar fi a Sálvame, poc després també ho va fer amb la seva variant Deluxe. En un intent per reformular les formes d'entreteniment, l'antiga cadena amiga es quedava sense una de les seves grans cartes en matèria de crònica social. Espais limitats per al xafardeig que, a la nova graella, només tenen cabuda en seccions determinades de Vamos a ver i el TardeAR d'Ana Rosa Quintana. Tanmateix, seguia faltant alguna aposta en el prime time amb grans entrevistats per reflotar audiències, i així ha estat com s'acabava per gestar l'estrena De viernes.

La idea de fer cor amb Santi Acosta i Beatriz Archidona no va enlluernar el públic en primera instància, però només va fer falta que es publiqués l'esquer de la primera emissió per incentivar la sensació de reclam popular. Ángel Cristo Jr., el fill de Bárbara Rey i el circense Ángel Cristo, oferia una entrevista a l'espai per tractar temes veritablement espinosos. De la nit al dia, semblava que el primogènit de la vedet havia deixat de donar suport a la seva versió i afegia llenya al foc en assumptes tan escabrosos com la relació de la seva mare amb el rei emèrit. La polèmica ha estat servida des del principi, ja que ningú no hagués imaginat aquest gir de guió tan radical.

angel crist jr de divendres telezinco
Ángel Cristo Jr. a De viernes. / Telecinco

Un gran tema rosa que, en temps de competència ajustada entre cadenes, ha aconseguit convertir-se en una qüestió transversal. A tot arreu es parla de la insolència de Cristo i el dolor de Bárbara. La tele, la ràdio, el paper, els digitals... i ara el pòdcast. Amb motiu de l'estrena de Drama queen, el nou espai de la periodista Pilar Vidal per a ABC Gente, Lydia Lozano ha reaparegut en escena per exercir de padrina i xerrar sobre l'actualitat dels famosos. El que ningú no hagués pogut augurar és que la protagonista de Sálvese quien pueda acabaria per destapar l'estratègia que fa anys que el germà de Sofía Cristo prepara. "Ángel me llamaba hace mucho tiempo diciéndome que quería hacer esto y yo le frené (...)".

Això a més de confirmar l'astronòmica xifra d'euros que s'ha emportat per malparlar de la seva família. "Este niño lo tenía pensado desde hace mucho tiempo, y cuando yo estaba en 'Sálvame', me podría haber sentado y decir 'ayer me llamó Ángel Cristo y me dijo esto'. Y a lo mejor no hubiera cobrado los 120.000 pavos que ha cobrado". Lydia no calla i apunta directament a la xicota veneçolana de Cristo, instigadora de tota aquesta voràgine sense tenir en compte els seus draps bruts del passat. "Está mal asesorado. Es un niño que ha estado muchas veces en el calabozo (...). Le dije: '¿no te das cuenta de que vas a acabar como un Kiko Rivera?'. ¿Quién es Kiko Rivera? ¡El de la herencia envenenada! Tú no puedes hablar, porque si tú te sientas delante de mí, yo te puedo destrozar la vida porque no tienes el culito limpio". I això són només alguns highlights, però és que l'episodi complet no té pèrdua.

Lozano al·lucina amb el fet que Telecinco hagi portat "un señor que no tiene el culito limpio". Nosaltres també.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!