Marta Gayà és l'amant del rei que En Blau va destapar en exclusiva el passat divendres com a presumpta receptora del milió de dòlars de regal del compte suís del rei Joan Carles. La Fiscalia suïssa investiga el compte de 100 milions que el rei tindria com a suposat comissionista per mediar a favor d'empreses espanyoles que van construir l'AVE a La Meca. Ara OK Diario ratifica que el donant era el cap de l'Estat i les donatàries eren Corinna, agraciada amb 65 milions, i Marta Gayà, però no amb un sinó amb 2 milions.

El diari d'Inda escriu: "Juan Carlos I donó a Marta Gayá dos millones de euros en dos entregas de un millón cada una, en 2011 y 2012" i afegeixen la nota de l'extracte bancari: "extracto bancario, con fecha 18 de noviembre de 2011, con la siguiente anotación: “Retiro de efectivo a favor de la Sra. Gaya Hernandez (sic)”. Les fonts que volen desestabilitzar la Corona filtren a Inda la documentació: Se trata de la Sra. Marta GAYA HERNANDEZ (sic), domiciliada en Ginebra…. Ella es contribuyente y se encuentra sujeta de manera ilimitada a los impuestos cantonales, municipales y federales desde el 1 de noviembre de 2007″.

marta gaya gtres

GTRES

El diari afirma que quan Joan Carles va tallar amb Corinna va tornar en braços de la seva antiga amant mallorquina: "El Rey emérito retomó sus relaciones con Marta Gayá después de la ruptura con la princesa alemana. La donación de noviembre de 2011 da a entender que, en ese mes, ya habían restablecido los contactos". Una examant que rebia un regal menor, 65 M per Corinna, 2 M per la mallorquina. En Blau ha pogut saber que és fals que Gayà hagi estat mai decoradora.