Antonia Dell'Atte és italiana però viu a Barcelona. Amb el coronavirus està confinada al seu pis i per primer cop sabem on és: a la Dreta de l'Eixample, a la Gran Via entre Bruc i Roger de Llúria. La model i exdona d'Alessandro Lequio s'ha emocionat sortint al safareig i saludant els empleats del primer hotel que fa d'hospital, el Cotton House de 5 estrelles que és veí seu.

antonia dellatte GTRES

GTRES

La temperamental italiana crida als empleats de l'hotel de luxe "Os quiero mucho, es diviiino". Ha vaticinat quan s'acabarà el confinament: "Soy muy católica, será en el mes de María, el 13 de mayo". Doncs encara queda.  Aquests són els vídeos:

Dell'Atte als 60 anys,  en fa més de 20 que viu a Catalunya, ha decidit embolicar-se en la bandera dels sanitaris i fer diverses campanyes. Un és per demanar només sortir a comprar el pa, a Rambla Catalunya / Rosselló, una mica lluny de casa seva, amb un pot de sabó per anar rentant-se les mans pel camí. Vídeo:

El que no fa bé és anar acompanyada, algú la grava amb el mòbil. Tampoc és massa correcte desplaçar-se 10 carrers només per comprar un pa de pagès. Però ella segueix la campanya. Ara es disfressa de Superheroïna Afrodita A, amb una màscara amb la A perquè diu que les mascaretes només són per als sanitaris i que és egoista fer-les servir si no pertanys al gremi de metges i infermeres. Aquest és el vídeo:

Antonia no ha pogut tornar a Itàlia a veure la seva mare i passa la quarentena a Catalunya. Algunes fonts de la premsa del cor parlen que a Barcelona mantenia una relació personal amb la persona més important d'Espanya durant anys i que ara està molt d'actualitat. Se sabrà tot.