La Casa Reial ha vist com la seva imatge ha quedat molt malmesa des del polèmic vídeo de Letícia menyspreant la reina Sofia. Estan més en entredit que mai i tots els seus moviments són analitzats al detall. Doncs bé, tenint en compte aquest context, els Reis han marxat de viatge aquest pont a un destí desconegut. Seguint la tònica de les últimes escapades no han revelat on anaven, gelosos de la seva intimitat. En aquesta ocasió, a més a més, han aprofitat per celebrar en gran l’onzè aniversari de la seva filla petita: la infanta Sofia.

Les diferències entre les dues germanes són cada vegada més importants, eixamplant-se encara més a mesura que passen els anys i Elionor agafa més pes en la representació de la Corona que ostentarà. Ja aquest diumenge s’ha demostrat que el paper de Sofia és molt més secundari, no fent cap comunicat oficial la Casa Reial ni felicitant-la a la xarxa com van fer amb la Princesa.

infanta sofia   efe

EFE

Molts es pregunten ara com serà el seu futur. Tota la polèmica amb la infanta Cristina hauria fet plantejar-se a la família reial el paper dels germans del monarca. És per això que ella serà lliure d'escollir el seu destí, tenint-se en compte que deixarà de formar part de la família reial per ser simplement família de la Reina.

elionor i sofia efe

EFE

I això què vol dir? Bàsicament que podrà escollir la carrera que vulgui, sense ser obligatori que es formi en les forces armades. Es casarà també amb la parella que esculli, treballant allà on decideixi i podent obrir fins i tot la seva pròpia empresa. Seguirà sent la infanta d’Espanya, encara que es dediqui a la seva pròpia feina. I per què? En imposar el seu pare que només els membres de la família reial podran desenvolupar activitats de naturalesa institucional. 

Diuen que la nena, que està cursant cinquè de primària, es perfilaria com una líder: desperta, divertida i amb un gran sentit de l'humor. El Mundo afirma que li encantaria participar a obres de teatre i jugar a futbol.

familia reial efe

EFE

Una nena que hauria heretat el caràcter de la mare i que tindria ganes de menjar-se el món.