La Casa Reial celebra aquest dimarts un dia molt especial, el 12è aniversari de la princesa Elionor. L’hereva ha estat recentment protagonista de totes les mirades en no tenir encara una agenda oficial pròpia, criticant molts que no presideixi actes a la seva edat. Està preparada per ocupar el lloc que la Corona l’ha atorgat? És hora ja de què comenci a fer de princesa?

Polèmiques a part, molts mitjans publiquen avui quin caràcter diuen que té i com és la seva rutina, més pròpia d’una nena aliena als flaixos que d’un membre de la Casa Reial. La protecció mediàtica que exerceixen els seus pares sobre ella l’han convertit en una desconeguda per molts, però s’ha parlat en diverses ocasions sobre com és la petita.

Responsable, formal i tranquil·la, així la qualifiquen les fonts més properes. Diversos mitjans asseguren que és més semblant al Rei, tot i que hauria heretat la curiositat de Letícia. 

I com és la seva rutina? Què fa durant el seu dia a dia? Vanitatis ha fet un llistat de les activitats que realitza Elionor, sent una alumna més de l’escola privada on estudia. Enguany està cursant 1r d’ESO, però també rebria classes especials a casa per ampliar encara més els seus coneixements. A més a més, a poc a poc aniria rebent la formació que necessita de cara a convertir-se en la futura reina d’Espanya, unes classes que alterna amb les extraescolars que realitza.

Voleibol, hípica i violoncel serien les tres activitats que ocupen les tardes de la princesa. Aficionada a la música i als idiomes, parlaria l’anglès a la perfecció i tindria nocions de tots els idiomes d’Espanya i de xinès. El cinema japonès i els clàssics de la literatura són les seves aficions principals, així com la cuina, fent classes al costat de la seva germana.

El País assegura, a part d'això, que és una nena molt ben informada. Els Reis la tindrien al dia de l’actualitat política, dient-li el nom de les personalitats que els saluden en els actes oficials. 

Com celebrarà la família l'aniversari d'Elionor?