Que Iñaki Urdangarin hagi acabat entrant a presó està sent tot un malson per la família. La infanta Cristina s'ha deixat veure públicament només un parell de vegades des de llavors, mostrant-se absolutament abatuda i amb el cap cot. De poca cosa estaria servint que la seva germana la infanta Elena s'hagi traslladat a Ginebra per animar-la... Un estat depressiu que comparteix amb la sogra, Claire, qui és vista per Vitòria com una ànima en pena: "totalmente machacada", diuen els veïns.

mare urdangarin i cristina2 GTRES

GTRES

L'exduc de Palma, mentrestant, està reclòs a la presó de Brieva. Sol com un mussol i sense gairebé relacionar-se amb els altres presos. Entre les seves obligacions? Reflexionar i netejar el seu lavabo: tot mentre resa sense parar.

Tenir el marit a presó no estaria sent gens fàcil per Cristina, qui estaria rebent assistència psicològica per intentar poder suportar aquest dur cop. Restant al calendari els dies que falten per veure'l, estaria ansiosa de poder gaudir del dret d'Iñaki a tenir vis-a-vis. Ara bé, sembla que ell no en tindria gaires ganes...

Cirstina i Urdangarin  GTRES

GTRES

Així ho assegura El Español, qui cita fonts de dins de presó quan afirma que Iñaki hauria demanat a la seva dona que no vagi a veure'l. Pretén que segueixi amb el seu dia a dia a Ginebra amb els nens, fent vida relativament normal i esperant fins als 36 dies de permís que li donarien de concedir-li el segon grau.

Que els mitjans captessin la imatge de Cristina anant a visitar el marit a presó faria les delícies dels detractors, raó per la qual Urdangarin preferiria quedar-se sense la dosi de téte a téte matrimonials. D'acceptar-ho, per això, disposarien d'una habitació especial decorada com si fos un hotel. Poden despullar-se integralment, segons el reglament de les presons. L'única cosa que no podrien fer durant la trobada, per això, seria menjar. Ja que les visites tenen prohibit entrar menjar als presos.

urdangarin palma efe

EFE

Si finalment la Infanta fa cas al marit i no va a visitar-lo, no suposarà només una llarga temporada sense relacions íntimes, sinó també quedar-se sense la possibilitat de poder xerrar tranquil·lament i donar-se una estima molt necessària tenint en compte la situació... Què faran? Ho acabarem sabent?