Iñaki Urdangarin és un personatge esmunyedís. És difícil, per no dir pràcticament impossible, trobar imatges actuals de l'exmarit de la infanta Cristina. Encara menys amb la seva nova parella Ainhoa Armentia. Estrany: són famosos, el seu domicili conegut, Vitòria-Gasteiz una capital de dimensions reduïdes...  Fins ara havia gaudit de la protecció d'escortes de Casa Reial, però amb la separació definitiva, agur als "amics amb pistola". Tanmateix, la seva exposició als paparazzis continua molt limitada. Només hi ha una esquerda: els partits d'handbol del fill Pablo amb el Fraikin Granollers. Els que juguen com a visitants i a prop d'Euskadi, a ser possible. Aquí sempre pot sonar la flauta. 

Les agències de premsa s'han convertit en assídues als partits de l'equip vallesà a la Lliga Asobal. El resultat els importa un rave, fins i tot la participació del nebot del rei Felip VI. La teca és trobar el pare a la grada i analitzar cada gest, com passa amb Cristina amb els duels que tenen lloc a la pista del Granollers. També els de la nòvia retornada, Johanna Zott. El modus operandi és ben conegut per la premsa, però l'Iñaki és murri: va despistar-los quan va anar amb l'Ainhoa a un d'aquests compromisos, per sorpresa i amb la intenció que trenqués el cordó sanitari imposat per Cristina respecte "la otra". Com? Fent un desplaçament més lluny de l'habitual. Agafant-los per sorpresa. Cosa que no ha passat aquest cap de setmana a Santander.

Pablo GTRS
Pablo Urdangarin / GTRES

El Granollers s'enfrontava al Sinfín i els esclafava sobre la pista: 13 gols de diferència per als catalans. En Pablo, que no surt de titular, en va aportar 4, ajudant a consolidar la tercera posició de la classificació de la Lliga. Cada jugada de l'extrem royal era examinada pel seu progenitor i llegenda esportiva. Feia bona cara, reia, departia amb el públic del pavelló i fins i tot admetia algunes selfies de fanàtics i tafaners. Un altre element que confirma el seu bon rotllo era respondre als informadors, sense donar contingut però elegant. En tot cas, l'estampa resulta cridanera per un altre motiu. I aquest és el procés d'envelliment accelerat que n'està patint. La tensió de la presó, la infidelitat descoberta i el divorci de dos anys passen factura. Ja no és el que era. 

Iñaki Urdangarin y Ainhoa Armentia Telecinco
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia / Telecinco

Iñaki, de 56 anys, està més prim i més gran que el passat juny, durant la majoria d'edat de la filla Irene a Ginebra. És una obvietat. A més a més, comença a vestir d'una manera molt més, com dir-ho, vitoriana de tota la vida. Com els eterns passejadors que pugen a l'estàtua de San Prudencio cada matí. Diguem-ne que rejoveneix, no. I té un altre problema creixent: la vista li falla. Les ulleres formen part del seu dia a dia, tant de prop com de lluny, i la muntura no seria la més juvenil. Sembla un jubilat. Cosa que, en realitat, és en el que s'ha convertit després de partir peres amb la Borbó. Un de ben pagat.

Iñaki GTRES
Iñaki, amb ulleres de prop fa unes setmanes / GTRES

IÑAKI URDANGARIN DESPRÉS DEL DIVORCI:

Iñaki Urdangarin gafas Chance
Iñaki Urdangarin, nou aspecte / Chance

IÑAKI URDANGARIN AQUEST PASSAT ESTIU:

inaki urdangarin gtres
Iñaki Urdangarin i la seva mare Claire Liebaert / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!