La infanta Cristina està absolutament desolada. Aquesta primera setmana d’Iñaki Urdangarin a presó està sent molt dura i la filla petita dels reis emèrits no ho està passant gens bé. Així ho va confirmar el seu advocat, qui va reconèixer que li feia fins i tot vergonya parlar del tema.

Però també ho hem pogut comprovar en veure les primeres imatges de Cristina passejant sola per Ginebra amb un gest seriós, amb el cap cot, sense maquillatge i amb ulleres fosques.

infanta trista

infanta Cristina sentència  GTRES

GTRES

Sempre estaria pendent del telèfon, per això, i és que el seu marit ja l’hauria trucat en diverses ocasions. El Programa de Ana Rosa va assegurar que l’exduc de Palma estaria preocupat per la situació anímica i mental de la dona, que rebrà assistència psicològica però tot i així necessita tot el suport possible.

És per això que els primers Borbons estan arribant a Suïssa per estar al seu costat. La primera en fer-ho ha estat la germana, la infanta Elena. Les càmeres de La Sexta l’han enxampat anant d’incògnit, tapada amb un gran barret i carregada d’una motxilla sortint de l’hotel on està vivint la família Urdangarin.

Les dues germanes es veuen rodejades dels fills de Cristina, pujant al cotxe que els esperava en la sofisticada zona de Ginebra en la qual es troben. Una ajuda que realment necessita la petita, convertint Elena en la seva confident.

cristina i elena ginebra  la sexta

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / La Sexta

Algunes fonts penitenciàries han assegurat a EFE que el marit de la Infanta està tranquil i conscienciat de la situació en la qual es troba. I tot apunta que la primera visita de Cristina a presó serà molt aviat... En veurem imatges de l’arribada?