Una setmana després d'abandonar Espanya després de 16 dies de vacances sorprenents, Felipe Juan Froilán de Todos los Santos s'ha deixat veure al Golf Pèrsic. I ho anomenem així perquè no ha estat a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs on treballa, o treballava, el net desterrat de l'emèrit Joan Carles. Ha estat a l'illa de Bahrain, amb motiu de la cursa inaugural del Mundial de Fórmula 1. Ha anat acompanyant el iaio, qui acabava de passar per Londres per a la missa funeral de Constantí II. El viatge a veure la cursa i fer-se la foto amb Fernando Alonso era molt atractiu i còmode per al williyfog royal de 86 anys, que té energia, però potser no tanta. Un pla al qual s'ha apuntat en Froilán, que perd l'oremus per una zona VIP.

Sembla que el fill de la infanta Elena es troba en un moment delicat de la seva existència. Algunes informacions de fonts confiables asseguren que la seva recent estada tenia un motiu clar: havia estat acomiadat, ja no té feina, els xeics han dit prou. S'ha de buscar les garrofes ell sol, tot i que no en necessiti fent de custodi de l'herència de l'avi. Però alguna cosa haurà de fer la criatura, més enllà d'assistir de públic a esdeveniments esportius. S'està pansint. Cal trobar-li una ocupació, però hi ha reticències. La primera, la seva: la seva obsessió és tornar a Espanya. I això no sembla una realitat tangible. De moment. 

Froilán Juan Carlos Bahrein GTRES
Froilán i Joan Carles a Bahrain / GTRES

El digital 'Vanitatis' va aquest dilluns amb aquesta història, aportant però una visió descomunalment oposada i amb tocs fantasiosos. No per part de la signatària de la informació, però sí que per la versió de la qual fa de corretja de transmissió. Després de reconèixer que Froilán ha estat a dos minuts i tres baralles més amb la mare d'instal·lar-s'hi a Madrid de nou, el que abans era blanc, ara és negra nit. Tot sobtadament, clar. Un gir de 180 graus, tot i que l'adjectiu copernicà ens sembli curt per descriure'l. "Seguirá vinculado a los Emiratos Árabes en un futuro a largo plazo. Tiene muy claros los pasos a seguir sin una mudanza a España en los próximos meses". És a dir, que en Pipe 'se queda'. Com Neymar. 

Froilan  2 Semana
Froilán a l'aeroport / Chance

El digital rebutja que s'hagi quedat sense feina, amb la que està vinculat fins el mes de juny, i ha pres la decisió més inversemblant: tornar a estudiar. Una mena de Rafa Mora royal, s'ha penedit de ser un dropo a les aules i ara vol tornar per fer un "posgrado especializado en gestión de empresas con el fin de contar con un perfil más específico que le haga crecer profesionalmente". L'estupor és indissimulable, però la informació apunta que s'hauria adonat que això de fer de runner i acompanyant no seria la millor targeta de visita per grimpar el futur. Vol farcir el seu currículum raquític amb títols imponents en anglès. Que com s'ho farà? Aquesta és fàcil: li ho regalaran tot. Joan Carles, la matrícula. I el centre, el diploma. I tot arreglat. Blanc com a una patena. Froilán, quin crac. 

Froilán primer dia uni 2  GTRES
Froilán el primer dia d'universitat / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!