Rafa Mora (40) ha estat una de les cares més populars dels últims temps a la televisió treballant com a col·laborador en programes de Telecinco. El dia 23 de juny de 2023 es va emetre en directe per darrera vegada el programa estrella de les tardes durant els últims 13 anys a Telecinco, Sálvame. Aquest dia el tenen marcat tots els col·laboradors, periodistes i presentadors que treballaven en el programa de La Fábrica de la Tele. Rafa Mora no ha participat en el nou format conjuntament amb els seus excompanys pel qual la productora ha apostat de la mà de Netflix, Sálvese quien pueda. Ara bé, tot i ara no sortir recurrentment a televisió compta amb els 600 mil seguidors a Instagram interessats a saber l'exercici que fa, on va i amb qui. El valencià va aconseguir un lloc a televisió després de ser un dels pretendents més polèmics a Mujeres y Hombres y Viceversa l'any 2009.

Rafa Mora - Instagram
Rafa Mora - Instagram

Els més de 10 anys a televisió han permès a Rafa Mora obtenir grans beneficis econòmics. Hi ha fonts que apunten que durant els últims anys que va treballar com a col·laborador a Sálvame estaria guanyant 700€ per programa, un dels sous més baixos entre els col·laboradors. Segons explica El Español, l'excol·laborador continua rebent beneficis econòmics de les inversions que va realitzar quan era fix a televisió. També va comprar diferents immobles que ara els lloga i li reporten beneficis mensuals. L'any 2020 va anunciar que s'havia matriculat a la universitat per a ser llicenciat en Periodisme. El somni de convertir-se en periodista es va esvair en veure que els estudis representaven un esforç superior al que ell estava disposat a fer, no havia contemplat que representaria una inversió de temps tan gran.

Rafa Mora, colaboador de Sálvame - Telecinco
Rafa Mora, col·laborador de Sálvame - Telecinco

Mig any després des que va trepitjar un plató de televisió per última vegada, Rafa Mora té un nou objectiu: convertir-se en policia local d'Alcobendas. Tal com ha pogut confirma El Español ha superat la primera fase per a cobrir una de les onze places que oferia l'ajuntament el passat mes de desembre. Per a poder optar a aquesta plaça, Rafa Mora ha assistit durant els últims mesos a classes teòriques a una acadèmia per a poder-se preparar l'examen. De moment, encara no se sap si Rafa Mora serà un dels escollits per ocupar la plaça de policia local.

Rafa Mora - Instagram
Rafa Mora - Instagram

Pel que fa a la seva vida personal, Rafa Mora segueix amb Macarena Millán (30), parella que va conèixer l'any 2016, coincidint amb la seva incorporació com a col·laborador habitual a Sálvame. La seva relació ha tingut alts i baixos, un dels més importants l'any 2020 quan Macarena va participar a La Casa Fuerte. Durant l'emissió del programa a Telecinco es va destapar una possible infidelitat per part de Macarena, fins al punt que Rafa Mora va decidir trencar amb la relació que els unia. Temps després, ambdós van afirmar que sentien atracció l'un per l'altre i van donar-se una segona oportunitat. Ara es rumoreja que la boda d'una de les parelles més televisives en els últims temps pot estar al caure. La parella mostra per les seves xarxes socials la complicitat que existeix entre ells i la passió compartida a la qual més hores li dediquen: el gimnàs.