Froilán ha tornat del desterrament d'Abu Dhabi per sorpresa. El pobre noi està "saturado" de la seva vida als Emirats Àrabs amb l'avi Joan Carles. El pobre treballa de valent, fent de runner amb ínfules a cimeres del clima, i coses. Un ritme laboral infernal, que sumat a altres factors fan de la seva existència una autèntica vall de llàgrimes. Deixat, no s'integra, no connecta amb ningú, té pors i cauteles i la seva vida social està molt limitada. Especialment, la seva afició preferida, la de sortir de gresca. Però no pas l'única. Té altres focs interns que no acaba d'extingir: els amorosos.

Diuen que precisament per això, per una llamada de la selva hormonal, en Pipe es va presentar per sorpresa a Madrid el passat cap de setmana. Sense escortes, amb uns amics anglesos i una noia a qui tractava de manera diferent, galant i interessada. Se li veia content, molt més relaxat que quan toca territori àrab. Normal. Són els seus dominis. No consta que hagi tornat al seu punt d'origen, ningú l'ha vist per l'aeroport. I mira que és estrany, sempre el cacen. L'escapada té aroma de cop de puny sobre la taula, i la destinatària és la seva mare Elena. Ella va decidir enviar-lo allà en plena voràgine d'escàndols, i ella ha estat qui s'ha mantingut ferma per evitar que tornés. Sembla que se li ha escapat de les mans, però.

Froilán de perfil GTRES
Froilán / GTRES

Fa ben poc es va produir un nou desacord entre mare i fill: ell volia quedar-se a Espanya i ella, que ni de conya. La tensió va en augment, i Elena està començant a ser conscient que la situació només anirà a pitjor. Exercir el control sobre el primogènit, a mesura que la criatura va fent anys, serà més difícil. La infanta està desesperada i necessita buidar-se amb aquells que la vulguin escoltar. Algunes persones força sorprenents, com Terelu Campos. La filla de la difunta María Teresa Campos va coincidir amb ella en una festa i, pel que sembla, són besties, les millors amigues. La Terelu explica la trobada i la conversa (indiscreta que és ella) en el seu blog de 'Lecturas', i es passa de llepa, la veritat. "Tuve el honor de coincidir con la infanta doña Elena. Hacía mucho tiempo que no la veía. Ella nunca ha sido una persona ni antipática ni arisca ni todo lo que cuenta la prensa de ella. Siempre ha sido una mujer muy educada, respetuosa y cariñosa conmigo". Ah, 'contigo'. La resta no diu el mateix, reina.

terelu campos paquita salas
Terelu Campos / Netflix

El cas és que Elena li va deixar anar unes frases força sucoses a la col·laboradora televisiva, i que feien referència precisament a les peripècies del seu fill Froilán. Als seus neguits, angoixes i tristors. "Ella me dice que sigue fuera y que vivir en España es complicado para él". Bé, curiós quan acaba d'arribar a Espanya d'amagatotis i sense tornada programada. Fer de correu està molt bé, però de vegades la realitat espatlla relats. Terelu juga amb la samarreta d'Elena al 100%, sent els colors. Però s'ha marcat un gol en pròpia porteria. És això o que li han pres el pèl.

Infanta Elena GTRES
La infanta Elena / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!