Telecinco arrisca. Costa trobar una TV espanyola que faci periodisme d'investigació amb membres de la família del rei. El programa de diumenge Viva la vida s'ha atrevit amb la baula més feble: el nebot gran del rei. Froilán Marichalar Borbó és el fill gran de la filla gran de Joan Carles, quart en la línia de successió a la Corona. El noi de 21 anys estudia Direcció d'empreses a l'IE Business School del carrer Velázquez de Madrid i les càmeres de Telecinco s'hi han acostat per recollir testimonis que parlin de Froilán. I han parlat.

froilan telecinco

company froilan t5

Telecinco

Un company de classe diu: "Le veo más fuera que dentro de clase, me pide papel de fumar o tabaco. No creo que le falte dinero para que pida por la calle. Es chulo, echao p'alante. Lo veo con chicas rubias, aunque su novia es morena". Froilán és un garrepa i fuma tabac o porros, però no sempre té paper de fumar i el demana. Més dur és un testimoni, que conserva l'anonimat, i que parla de les festes nocturnes del nebot del rei.

froilan bronca discoteca T5

mamarse froilan t5

Telecinco (Clica foto, vídeo al 2:49:00)

El testimoni de la discoteca que freqüenta Froilán parla clar: "He visto cosas que jamás creerías. Todo chico joven hace cosas. Se mama, se dedica a mamarase muchísimo. Cuando no quiere que se le acerquen se le inflan las pelotas y les manda a tomar por culo. En una de las barras de la discoteca el chico desparrama a saco. ¿En qué sentido? Pues que se pone hasta las patas". Cadascú que interpreti què consumeix Froilán de nit.

froilan t5

Telecinco

La reportera recull el vídeo com si parlés d'un problema: "Esperamos que su novia le ayude a centrar la cabeza". En el debat posterior al vídeo els tertulians a plató i Emma García no feien referència al testimoni. Només diuen que "Froilán hace lo que le da la real gana", mai millor dit. Telecinco no s'atreveix a aprofundir-hi però ja ha llençat la pedra. La línia vermella a les TV estatals és no tocar Felip ni Letícia. Froilán no té protecció a les TV de Paolo Vasile. I per primer cop un testimoni diu a TV que Froilán se pone hasta las trancas. Zarzuela sabrà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat