Després de la desfilada de fills i nets del rei Joan Carles per l'hospital on es va operar a cor obert la premsa rosa va trobar a faltar un d'ells, Pablo Urdnagarin. El fill mitjà de la infanta Cristina ha reaparegut el primer cap de setmana de setembre a Nantes, on ha debutat a la lliga profesional d'handbol francesa. Té el mèrit de ser l'únic dels nebots del rei Felip que ja es guanya la vida.

pablo urdaNGARIN gtres

GTRES

Però ho ha fet d'una manera trista: a la banqueta i sense la presència de cap dels seus familiars. El nebot del rei d'Espanya no té privilegis a la república francesa i ha passat gairebé tot el partit de suplent.

pablo urdangarin handbol GTRES

cristina i fills urdangarin hospital GTTRES

GTRES

Mentre els seus germans, Juan, Miguel i Irene, van amb polseres de la bandera d'Espanya, com va destapar En Blau, Pablo ja és major d'edat i amb 18 anys defensa els colors d'un equip francès, l'HBC Nantes. Paradoxalment el color de l'equip és el morat, que a Espanya és el de la bandera republicana i de Podemos. El noi feia cara de dur molt pes sobre les espatlles, pel cognom i per debutar a la primera divisió de França. Fins i tot quan juga conserva aquell aire desmenjat dels nebots del rei Felip.

pablo urdangarin nantes GTRES

GTRES

El noi no va voler deixar la concentració amb el seu nou equip per volar els 1000 km entre la ciutat de l'oest de França i Madrid. Té prou personalitat per decidir estalviar-se la foto amb els borbons. Però cap d'ells no ha anat a veure'l en el dia més important de la seva carrera. Si és bo potser acaba com el seu pare. No a la presó sinó al F.C. Barcelona. Un altre Urdangarin amb els colors blaugrana?