Froilán, el nebot més adult del rei Felip, ja fa temps que vola sol i fa el que vol. La premsa rosa el retrata més sovint ara que ha fet un 'cop de bragueta' de parella de Mar Torres. Ella és més més rica que ell. Neta del multimilionari murcià Tomás Fuertes, amos del Grup alimentari El Pozo amb una fortuna que es calcula en mil milions d'euros. En Blau ja va relatar la seva discussió a crits en ple carrer de Madrid amb imatges explícites.

froilan loco

Aquesta setmana, un estiuejant murcià ha fet fotos amb el mòbil que ha publicat el diari La Opinión de Murcia amb la parelleta seguint en el seu dia a dia gens ostentós, més aviat anti-glamour:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diario La Opinión de Murcia (@laopiniondemurcia) on

En pàgines interiors veiem Froilán amb la marca del cremat paleta. Espatlles i braços cremats i el cos blanc i passat de pes. Per veure totes les imatges res millor que clicar a la notícia original Froilán y Mar Torres, juntos de vacaciones en Campoamor

froilan

La Opinión de Murcia

El diari explica com els han captat a la Dehesa de Campoamor, a Orihuela Costa: "Froilán y Mar, como dos veraneantes más, han bajado a una de las playas de la zona y han podido ser vistos por los vecinos de la zona". Las premsa local, orgullosa que una murciana s'emparenti amb la família del Rei. El que no diuen és que, amb la relació, qui ha fet més fortuna ha estat ell.