L'escàndol de corrupció a Zarzuela no s'acaba. Només s'ha regularitzat la part del frau fiscal de les targetes black de Joan Carles i cinc Borbons més que xupaven del pot de l'emèrit després de l'abdicació: Sofia, Elena, Cristina, Froilán i Victoria Federica. Els 5 defraudadors han exigit a l'avi evasor fiscal que, si més no, reconegui a Hisenda que han robat amb cinc targetes Visa sense declarar. Aquest és el principi del fi de la dinastia. I queda el més gros, els milions amagats a paradisos fiscals. Pilar Eyre rebenta les hereves d'aquesta fortuna: Elena i Cristina.

cristina i elena gtres

Elena i Cristina, mirant a terra, GTRES

Escriu Eyre al seu blog de Lecturas: "Su padre las convertirá en mujeres ricas en su testamento, entrarán en el selecto grupo de multimillonarias, como las Koplovitz o las Daurella de Coca-cola, Marta Ortega o Ana Botín". Eyre dona per bona la renúncia de Felip a l'herència del pare, tot i que com va demostrar EN Blau és paper mullat. La renúncia és mentida. La llei impedeix que ningú renunciï a cap herència en vida del qui fa el testament. Només es pot renunciar després que mori Joan Carles. Felip va enganyar Espanya sencera. Va anar al notari a fer el paperot. 

leonor felipe homenaje victimas covid GTRES

Felip i Elionor, hereus de Joan Carles, GTRES

A dia d'avui, Felip i Elionor són els hereus de tota la fortuna de Joan Carles. Veurem si hi renuncien quan es pugui fer. Però Eyre suposa que Felip renunciarà quan toqui i  els milions robats a Hisenda passaran a les seves germanes. Com que el New York Times calcula la fortuna en 1800 milions i només quedarien dues hereves, són 900 M per Elena i 900 M per Cristina. "¿Es ilegal poseer este patrimonio? Claro que no, dando por supuesto que todo lo incluído en el testamento se ha declarado a Hacienda". Massa suposar.

infantas cristina y elena de Borbon GTRES

Les infantes serien orfes de pare i riques, GTRES

Eyre remata, què faran amb 900 M cadascuna: "Cristina compraría casa en Madrid porque su mala relación con Letizia cuando muera Sofía le cierra las puertas de Zarzuela. Tiene ganas de dejar Suiza. El futuro profesional de Urdangarin no es halagüeño y ella está a punto de tramitar su salida de La Caixa". Pel que fa a la germana gran, Elena: "podría comprarse una finca con caballos y caza menor, es amante de lo campero". No té més amants que el bosc. La paradoxa? "Serán más ricas que su hermano, que solo cuenta con su asignación anual". Corinna ho nega: tota la Família Reial aprofitava els milions de l'emèrit. Felip també.