Letícia ja té l'estratègia perfecta per tapar els últims escàndols de Zarzuela: rumors (desmentits) que Joan Carles, als 83 i persona de risc, té COVID ingressat a un hospital dels Emirats. La confirmació que l'emèrit no torna a Espanya. I tres sumaris judicials que segueixen demostrant que els Borbons han defraudat a Hisenda. Letícia no vol que la corrupció l'esquitxi i ja té la solució: tapar-se amb la bandera. Porta mesos lluint mascaretes neutres, sense símbols polítics, fins avui. Així són les noves mascaretes amb l'escut d'Espanya:

FELIP I LETÍCIA TOTA LA PANDÈMIA:

felipe letizia mascarillas GTRES

Felip i Letícia, sense sÍmbols, GTRES

FELIP I LETÍCIA AMB ESCUT D'ESPANYA A LA CARA:

felipe letizia mascarilla escudo españa GTRES

letizia mascarilla escudo españa GTRES

Els reis amb l'escut a la cara, GTRES

En l'acte d'inauguració de l'horrorós monument dedicat a les víctimes de la COVID a Madrid, els reis han optat per una nova protecció: la mascareta del CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) que porta a la dreta, on sinó, el símbol d'Espanya.

monumento covid reyes españa madrid EFE

felipe letizia monumento covid EFE

El monument a les víctimes de la COVID inaugurat a Madrid, EFE

El look de Letícia, amb abric d'Hugo Boss i coll pelut, era un error per la simbologia animal de dur un coll de pèl. Segur que era sintètic però fa l'aspecte de ser animal. Malament. I entre tanta solemnitat, autoritats i metges sense abrigar, Letícia ha sorprès amb una dona que la protegeix, una agent de seguretat li obre la porta del cotxe: ungles pintades i mascareta sense símbols. 

leticia infermers EFE

letizia y choferesa GTRES

Letícia i la guardaespatlles, GTRES

La complicitat entre les dues dones és evident: li obre la porta, xerren i somriuen, amb ungles d'ivori trencant a l'encarcarat look royal. Pel que fa a les mascaretes hi ha classes: pel servei les normals i Letícia amb escut d'Espanya. Aquest escut no la protegirà més.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat